Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a ruhaötletről, amelyet a szeptember végi esküvőnkre kigondoltunk?

Figyelt kérdés

Már nem vagyunk fiatalok, én, a vőlegény 46 éves vagyok, a menyasszony 44. Mindkettőnknek ez lesz az első (és remélhetőleg az utolsó) esküvője. Nem illene a korunkhoz már valamiféle kihívó és nagyon hagyományos esküvői ruha, ezért egy szerényebb, de stílusos összeállításra gondoltunk. Olyan ruhát szeretnénk varratni magunknak, mint amilyen az alábbi videón látható. Örömmel várnék véleményeket ezekről a ruhákról!

https://www.youtube.com/watch?v=vQ1QRwurNds

2014. júl. 15. 16:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
48%
2014. júl. 15. 17:54
 12/38 A kérdező kommentje:
Ezek egytől egyig borzasztók. Semmi visszafogottság, semmi hangsúlyozott egyszerűség nincs bennük. Nekünk visszafogott és egyszerű ruha kell, nem karácsonyfának szeretnénk kinézni az esküvőnkön. Normális embernek csupán, amilyenek az utcán járkálnak. És olyan ruhát akarunk, amilyenben az utcán járkálnak.
2014. júl. 15. 18:07
 13/38 anonim ***** válasza:
59%

Én szeretem a vintage stílusú ruhákat, de egy 40-es hölgyön, elnézést az erős kifejezésért, de kifejezetten nyanyásan hat! Nem tudom hány éves a linkelt videón a feleség, de olyan 50-60 közöttieken tudnám elképzelni ezt a ruhát, főleg ezzel a cipővel mellé.

Szerintem ilyen korban kifejezetten a modernebb, de decens szabásvonalú ruhákat érdemes keresni, mert a hagyományos vagy divatjamúlt szabásvonal egy 18 éves lányon bájos, egy érett nőn pedig öreges sajnos.

2014. júl. 15. 18:16
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt. Én ilyesmiket tudnék elsősorban elképzelni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 15. 18:20
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nyilván mind fehérben. De mi akármit mutatunk, neked akkor sem fog tetszeni, mert te már kiválasztottad. Csak akkor tudnám minek kérdezed meg a véleményünket

2014. júl. 15. 18:50
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kettö kimondottan visszafogott (ha az elsönél a hátkivágást túl mélynek tartjátok, akkor lehet magasabb is), nem habostorta, hanem decens, elegáns egy 40 körüli nönek.

[link]

[link]

2014. júl. 15. 19:18
 17/38 A kérdező kommentje:
A menyasszonyom olyat szeretne, amelyen nincs nyakkivágás, ő azt utálja, plusz olyat, ami nem ér földig, de nem is mini, tehát kb. az alsó lábszár közepéig ér, és emellett nincs alkalmi hatása, mert a kedvesem rosszul van az alkalmi ruháktól, maskarának érzi magát bennük. Egyébként én is. Ezért is szerettük meg egymást. :-)
2014. júl. 15. 20:12
 18/38 A kérdező kommentje:
Mindketten a szolidságot, visszafogottságot szeretjük, akármit meg nem vehetünk már fel, mert mindkettőnk haja teljesen ősz. Ezt eddig ugyan nem írtam, de most leírom. Ez is befolyásolja a ruhaválasztást, a stílust.
2014. júl. 15. 20:19
 19/38 A kérdező kommentje:

A menyasszonyom pont így néz ki:

[link]

2014. júl. 15. 20:23
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj szerintem menjetek el nézzetek ruhákat. Úgyse fogtok pont olyat találni amit szeretnétek.
2014. júl. 15. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!