Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyméretű, fekete tollas "szárnyak", túlzás?
Figyelt kérdés
Ilyesmi, csak még nagyobban: [link]
Természetesen az egész esküvő dark - goth stílusú, a ruha is fekete.
2014. júl. 15. 11:14
31/35 anonim válasza:
Én is csak a fotózásra venném fel, mert ehhez a ruhához nem igazán illik stílusában. A ruha maga klasszikusan elegáns, de alapvetően modern szabású, kialakítású, nem illik hozzá ez a meseszerű kiegészítés. Én inkább valami extravagáns csipkebolerót választanék hozzá, akár álló gallérosat, mert az még belefér ennek a ruhának a karakterébe is.
32/35 anonim válasza:
Mindig is dark/goth/metal stílus "rajongó" voltam, ez áll hozzám közel. De ez úgy nevetséges, ahogy van, olcsó és gagyi összhatású. Nem illik össze a ruha és a szárny egyáltalán.
33/35 anonim válasza:
A ruha nagyon szép, de a szárny abszolút nem illik hozzá.
34/35 anonim válasza:
Ne foglalkozz a konzervatívabb hölgyekkel, én is rocker vagyok, bár csak a fekete-fehér ruháig merészkedtem, goth kiegészítőkkel (mégiscsak pedagógus vagyok...) A ruha nagyon szép, légy óvatos a kiegészítőkkel! A szárny valóban nem illik a rucihoz. Vagy másik ruha szárnnyal, vagy ez, de szárnyak nélkül. Mikor lesz az esküvő?
35/35 anonim válasza:
Szerintem túlzás,de ha te ilyet szeretnél legyen ilyen. A nagy szárnyak miatt viszont mozogni, táncolni nem nagyon fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!