Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyméretű, fekete tollas "szárnyak", túlzás?
Ilyesmi, csak még nagyobban: [link]
Természetesen az egész esküvő dark - goth stílusú, a ruha is fekete.
húúú, nagyon tetszik:D én egy átlagosan öltözködő lány vagyok, de imádom, ha valaki MER különbözni!
Szerintem ez a ruha csodálatos, viszont a szárnyak mellé nem tetszenek, ha mindenképp ez a ruha, akkor én mondjuk szürke szárnyakat választanék, vagy bézst, pont, hogy ellensúlyoznád a feketét.
Rossz vagyok, de egy angyal:))
szerintem se illik hozzá a szárny, de a ruha valami eszméletlen jó *-* én is egyet értek azzal a hozzászólóval,a ki írta,hogy imádja, ha valaki mer különbözni!
én is rocker vagyok bár nekem fehér ruhám lesz (természetesen nem a hagyományos fajtából :P )
Sok boldogságot nektek! :)
Szerintem a ruha csodálatosan gyönyörű (én nem vennék feketét de a te esküvödre az alapján amit leírtál nagyon szép ruha)
Viszont a szárny nem tetszik olyan erőltetett, a kevesebb néha több alapon én hanyagolnám a szárnyat.
Esetleg leánybúcsúra el tudom képzelni viszont.
De ez a te esküvőd, a te napod a lényeg h te jól érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!