Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyméretű, fekete tollas "szárnyak", túlzás?
Ilyesmi, csak még nagyobban: [link]
Természetesen az egész esküvő dark - goth stílusú, a ruha is fekete.
Na most látom csak a ruhát, ez egyszerűen GYÖNYÖRŰ, meg az is hogy tematikus esküvőt terveztek, biztosan nagyon jó lesz :) Én nem vagyok goth, csak "sima" metalhead, bár maga a goth stílus nagyon tetszik, olyan elegáns és kifinomult, csak hát ez nem én vagyok :) De én is tematikus esküvőt szeretnék majd ha oda kerül a sor, valami 80-as évekbeli metál buli lesz :)
Amúgy pont azt akartam mondani, hogy ilyen kis szárnyakkal kár lenne, viszont ha alapból nagyobb, akkor szerintem csináld, azzal még impozánsabb lenne. Ha úgyis ezt szeretnéd, egyszer lesz esküvőd az életben (remélhetőleg :)), és ha nem teszed meg, lehet bánni fogod. Az a nap a tiéd, te leszel a középpontban. Ha meg az esküvő is tematikus, nyilván a vendégeknek se lesz ez szokatlan vagy kirívó. Esetleg, max csak az elején viseld, ha utána nehézkes vele a mozgás, akkor legyen levehető.
Üdv, és sok boldogságot! Rocker lány \m/
*__________________* Gyönyörű a ruha, meg tuti ötlet szerintem a szárny is! Miért lenne túlzás? A goth stílusba NAGYON sokminden belefér. Én koporsó alakú tortát szeretnék majd :D
24 éves goth lány
Őszinte leszek: extra gáz!
És a vőlegény minek öltözik: kakadunak? A nagyi meg rozzant gyöngytyúknak? A vacsora szépia lesz, meg köles?
Bolond világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!