Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyméretű, fekete tollas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyméretű, fekete tollas "szárnyak", túlzás?

Figyelt kérdés

Ilyesmi, csak még nagyobban: [link]

Természetesen az egész esküvő dark - goth stílusú, a ruha is fekete.

2014. júl. 15. 11:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%
Ez a ruha nagyon szép a maga nemében, de a szárnyakkal már nagyon sok lenne. A ruha még elegáns, de a szárnyak nevetségessé tennék az egészet. A kevesebb néha több. Ismered ezt a mondást?
2014. júl. 15. 12:46
 22/35 anonim ***** válasza:
53%
A ruha gyönyörű, a szárny felejtős. Gagyi, olcsó hatású, stílusban nem passzol a ruhához, elnyomná, túl sok lenne, giccses. Ráadásul nekem ez az esküvőmön azt sugallom, hogy hé, én angyal vagyok... röhejes.
2014. júl. 15. 13:04
 23/35 anonim ***** válasza:
22%
Túlzás a szárny, vásári bohócnak néznél ki, de miután a családod és a barátaid már megszokták, hogy ilyen vagy, ezért nyilván nem azt várják tőled, hogy bàrmikor, akár az esküvődön, majd képes leszel normális nő módjára, elegánsan megjelenni. Vedd csak fel a szárnyat, használj fekete körömlakkot, fekete rúzst, a válladra meg tűzz egy kitömött hollót, eredeti leszel.
2014. júl. 15. 13:15
 24/35 anonim ***** válasza:
77%
a 23-as meg olvasson egy kicsit a toleranciáról és a jó modorról:D
2014. júl. 15. 13:19
 25/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek [Még 23-asnak is ;) ]. Szárnyból igazából nem ezt a konkrét darabot akarom, egyedileg készülne.
2014. júl. 15. 13:23
 26/35 anonim ***** válasza:

Na most látom csak a ruhát, ez egyszerűen GYÖNYÖRŰ, meg az is hogy tematikus esküvőt terveztek, biztosan nagyon jó lesz :) Én nem vagyok goth, csak "sima" metalhead, bár maga a goth stílus nagyon tetszik, olyan elegáns és kifinomult, csak hát ez nem én vagyok :) De én is tematikus esküvőt szeretnék majd ha oda kerül a sor, valami 80-as évekbeli metál buli lesz :)

Amúgy pont azt akartam mondani, hogy ilyen kis szárnyakkal kár lenne, viszont ha alapból nagyobb, akkor szerintem csináld, azzal még impozánsabb lenne. Ha úgyis ezt szeretnéd, egyszer lesz esküvőd az életben (remélhetőleg :)), és ha nem teszed meg, lehet bánni fogod. Az a nap a tiéd, te leszel a középpontban. Ha meg az esküvő is tematikus, nyilván a vendégeknek se lesz ez szokatlan vagy kirívó. Esetleg, max csak az elején viseld, ha utána nehézkes vele a mozgás, akkor legyen levehető.

Üdv, és sok boldogságot! Rocker lány \m/

2014. júl. 15. 13:31
 27/35 anonim ***** válasza:
50%

*__________________* Gyönyörű a ruha, meg tuti ötlet szerintem a szárny is! Miért lenne túlzás? A goth stílusba NAGYON sokminden belefér. Én koporsó alakú tortát szeretnék majd :D

24 éves goth lány

2014. júl. 15. 13:43
 28/35 anonim ***** válasza:
69%
Jajj nézem az oldalt amit linkeltél hát elájulok*.* Tetszik az is amit te választottál,de a szárny szerintem is sok. Max a kreatív fotózáshoz lehetne felvenni néhány kép erejéig, de magára az esküvőre nem venném fel. Meg szerintem mondjuk egy tüllös aljú, vagy viktoriánusabb stílusú ruhához jobban passzolna.:)
2014. júl. 15. 13:43
 29/35 anonim ***** válasza:
88%
tekintsünk el tőle hogy illik/nem illik, túlzás-nem túlzás és társai, inkább abba gondolj bele, hogy egy szárny viselése a gyakorlatban milyen problémákat vetne fel. mert az aztán már vitán felül nevetséges, ha teszem azt nem férsz be az ajtón, boritod a dekort és egyik másik embert, beakadsz ebbe-abba...
2014. júl. 15. 14:27
 30/35 anonim ***** válasza:
10%

Őszinte leszek: extra gáz!

És a vőlegény minek öltözik: kakadunak? A nagyi meg rozzant gyöngytyúknak? A vacsora szépia lesz, meg köles?

Bolond világ...

2014. júl. 15. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!