Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Templomi (katolikus) esküvőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomi (katolikus) esküvőre,54 éves, karcsú hölgynek, (első házasság) ill.2 koszorúslányának (28 & 32 év) milyen stílusú menyasszonyi ruha illik és mi az ízléstelen ezen korban?

Figyelt kérdés

2014. jún. 29. 23:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Szép is lenne ilyen nyári ruhácskában belibbenni a templomba...
2014. jún. 30. 16:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Elegáns, decens, lágy esésű ruhát választanék.

[link]

[link]

[link]

[link]

A koszorúslányoknak hasonlót, pasztell színekben.

2014. jún. 30. 18:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Mindenképpen hosszú ruha lesz. A vállat takaró csipkés rész is tetszik, templomban mégis ezt tartom jónak.
2014. júl. 1. 12:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem aggódnék semmin, akár 21 vagy, akár 54, megillet az, hogy olyan ruhát húzz, amiben jól érzed magad. Mivel első házasság, én semmiképpen nem fosztanám meg magam semmitől. A korod bizonyos szinten még engedékenyebbé is tehet a színt illetően. Én klasszikus, csipkeberakásos esküvői ruhát néznék a helyedben, akár valamilyen arany díszítéssel, de ha elmész egy szalonba, ott a tükör előtt látni fogod, hogy szerinted belefér-e, amit kinéztél. :)

Ez nem egy sima polgári szerintem, ahol egy kosztümöt elég húzni és le van tudva, én megadnám a módját egy hosszú, szép esésű (akár estélyi stílusú) ruhával, legyen az csipke, chifon-rátétes, vagy amilyen álomköltemény egy szalonban megtetszik. De minden ott dől el, amikor felveszed a ruhát és elképzeled magad, ahogy bevonulsz. Tudni fogod, hogy megfelelő-e. :)

Gratulálok és sok boldogságot!

2014. júl. 3. 12:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Estelyi hosszu ruha pont 50 korul csodaszep

Szin csont bezs pezsgo tort feher szines unnepi legyen ne fekete

2014. júl. 3. 12:47
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem semmiképp se legyen abroncsos, illetve nagyon kivágott vagy pánt nélküli nem lenne illendő. De sok múlik azon hogy melyik évszakban lesz az esküvő és hogy mennyire néz ki jól a menyasszony.

Van egy 47 éves hölgy ismerősöm, szegénykém még mindig nem találta meg az igazit, gyereke nincs, viszont irgalmatlan jó alakja van, az arca is épphogy ráncosodik, de nem vészes. Na rajta pl bármilyen ruhát el tudnék képzelni, de neki a viselkedése és az egész lénye fiatalos, lelkileg nincs még ennyi idős.

Ha te érzed magadban a fiatalosságot és jó alakod van, nyugodtan megpróbálkozhatsz picit kivágottabb ruhával, de azért legyen földig érő.

Mindenképp érezd benne jól magad. Ez pl szerintem elég szép, de a fátylat kihagynám, mert az kifejezetten a szűziesség, fiatalság jelképe:

[link]

2014. júl. 29. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, találtam még egy szépet: [link]
2014. júl. 29. 11:40
 18/23 mi a fene ***** válasza:
17%
A ruhákról már mindent elmondtak előttem, újat én se tudok, de szerintem ebben a korban a koszorúslány nár nevetséges. Megvolt már az esküvő ?
2014. dec. 14. 11:21
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen, megvolt. :)

A menyasszony egy ekrü kosztümruhában a lányok pedig orgonaszínű, egyszerű szabású, hosszú ruhában voltak.

2014. dec. 14. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Templomban tilos fedetlen vállal mennie a nőnek. Ezt ne felejtsd el (egy két hozzászóló sajnos elfelejtette ezt).
2015. márc. 20. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!