Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt hasonló helyzet a gyűrűvel?
Mi régóta házasok vagyunk, és még régebb óta élünk együtt. 5 fős esküvőnk volt, de vettünk egy egyszerű fehérarany gyűrűt, habár egyikünk sem hordja.
Tudod, szerintem lehet spórolni és kukacoskodni a gyűrűvel, és lehet racionalizálni, hogy "mert úgysem hordjuk, mert csak akadályoz a melóban..", lehet gagyi gyűtűt is venni, de a TUDAT belül mélyen bizony ott van, hogy csak gagyi. Nagyon hamar a házasághoz is hasonlóan áll az ember.
Szerintem vegyetek tisztességes arany gyűrűt, húzzátok fel szépen a házasságkötés napján, aztán tegyék be dobozba, ha meló van, vagy tegyék fel egy aranyláncra a nyakatokba. De amikor karácsony van, ünnep vagy csak vasárnapi séta a városban, amikor nincs meló, akkor fel lehet venni. Most azt mondjátok, hogy fölösleges pénzkidobás, de biztos vagyok benne, hogy a 10 év múlva másként látjátok az egészet.
Ha viszont csak egy-másfél évre tervezed a házasságot, amíg összedobod a kölyköt, mert utána úgyis elválsz, akkor tényleg fölösleges. Akkor teljesen jó a papírkarika is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!