Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnál is volt hasonló helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is volt hasonló helyzet a gyűrűvel?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy jövőre esküvőt szeretnénk a párommal. Kicsi családi esküvő lesz, max 40 fővel. A gyűrűvel viszont nem tudom mi legyen. Igazából mind e kettőnknek olyan munkája van, hogy nem hordhatunk ékszert, és a hétköznapokon sem szoktunk sosem. nem szeretjük. Ezért arra gondoltunk, hogy felesleges drága gyűrűket vennünk és elég lenne a wolfram, vagy hasonló anyagú és árú gyűrű. Sajnálnánk azért kiadni rá a pénzt, hogy aztán csak a szekrénybe áll... és a jelképnek meg ez is jelkép. a dolgát elvégzi az olcsó is. :) Ti hogy gondolkodtok erről? volt már valakinek hasonló gyűrűje? Én a családnak sem akarom elmondani a gyűrű mivoltát. nem azért mert szégyellném, de nem szeretem kiteregetni magunkat. Kérem olyanok is nyugodtan irjanak akik nem házasok, mindenki véleménye érdekelne. köszönöm

2014. jún. 29. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Tegnap voltam egy esküvőn, ahol nem volt gyűrű. Az ifjú házasok egy végtelen jelet tetováltattak a gyűrűsujjukra.
2014. jún. 29. 21:27
 12/16 Andtica ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Augusztusban lesz az esküvőnk, mi nemesacél kakrikagyűrűket vettünk. Gyönyörűek :) van benne egy- egy aranyozott csìk is. És az enyémben kövek. Tudom ajànlani nektek is, szép a fénye és ellenàllóbb mint pl. az ezüst. Sok boldogsàgot.
2014. jún. 30. 04:37
 13/16 anonim ***** válasza:
20%

Mi régóta házasok vagyunk, és még régebb óta élünk együtt. 5 fős esküvőnk volt, de vettünk egy egyszerű fehérarany gyűrűt, habár egyikünk sem hordja.

Tudod, szerintem lehet spórolni és kukacoskodni a gyűrűvel, és lehet racionalizálni, hogy "mert úgysem hordjuk, mert csak akadályoz a melóban..", lehet gagyi gyűtűt is venni, de a TUDAT belül mélyen bizony ott van, hogy csak gagyi. Nagyon hamar a házasághoz is hasonlóan áll az ember.

Szerintem vegyetek tisztességes arany gyűrűt, húzzátok fel szépen a házasságkötés napján, aztán tegyék be dobozba, ha meló van, vagy tegyék fel egy aranyláncra a nyakatokba. De amikor karácsony van, ünnep vagy csak vasárnapi séta a városban, amikor nincs meló, akkor fel lehet venni. Most azt mondjátok, hogy fölösleges pénzkidobás, de biztos vagyok benne, hogy a 10 év múlva másként látjátok az egészet.

Ha viszont csak egy-másfél évre tervezed a házasságot, amíg összedobod a kölyköt, mert utána úgyis elválsz, akkor tényleg fölösleges. Akkor teljesen jó a papírkarika is.

2014. jún. 30. 08:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek. Szerintem maradunk ennél az ötletnél. :) De azért a kedves utolsónak: sajnálni tudom, hogy te a boldogságot pénzben méred, én nem. Számomra az olcsó gyűrű felbecsülhetetlen értékű lesz mivel életem párja azzal vett feleségül. És kötve hiszem, hogy a házasság idejét is pénzben mérnék, te tudod. Kölyköt meg az potyogtat aki mondja.
2014. jún. 30. 12:44
 15/16 Andtica ***** válasza:
Kedves kérdező, ez az utolsó nagyon tetszett!! XD
2014. jún. 30. 22:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Én így látom, na. :D
2014. júl. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!