Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet ezüst is a karikagyűrűpár?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezüst is a karikagyűrűpár?

Figyelt kérdés
most láttam egy portálon gyönyörű ezüst karikagyűrűket lenet venni. én eddig azt htem csak arany lehet. személy szerint nem szeretem az aranyat a színe miatt,a fehérarany mg túl drága.
2010. jan. 5. 11:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Hát sztem ez nem nagyon illik...(bár ez csak az én véleményem).Akkor inkább maradj a fehéraranynál(az sem mérföldekkel drágább a simánál csak jó helyen kell megvenni)
2010. jan. 5. 11:47
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

szia!

Nekünk is ezüst. Sima egyszerü gyürü, úgy voltunk vele, hogy nekünk nem az értéke számít hanem a jelentése. Szerintem ha szép, vegyétek meg, nem a gyürü anyagán múlik!:)

22/L

2010. jan. 5. 11:48
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem az értéke számít hanem a jelentése.

Pláne, hogy manapság már mindent lehet ilyen téren, már nem igazán a hagyományok határozzák meg ezeket a dolgokat, hanem a párok egyéni igényei.

2010. jan. 5. 12:00
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nekünk is ezüst a karikagyűrűnk. Én mindig is ezüst párti voltam így nem volt kérdés milyen lesz a karikagyűrűnk :)
2010. jan. 5. 12:16
 5/19 anonim ***** válasza:
98%

SZerintem is a jelentés számít.

Bár bevallom, nekem is furcsa lenne, mert eddig csak tiniket láttam, hogy megveszik közös gyűrűnek. Lehet megprobálnék, egy vékonyabb olcsóbb aranyat inkább. Bár egy pár gondolom 60 rugo is van már.

Elsőnek üzenem, hogy a fehérarany gramja ugyanannyiba kerül, mint "sima" sárga aranyé. Ugyanis nem fehéren , illetve sárgán, vagy vörösen bányásszák, hanem ötvözéstől változik meg a színe. De ha a kartászám egyforma, akkor az arany, ami ugyanaz, egyforma súllyal van benne. ....

2010. jan. 5. 12:18
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Most nem tudom mit kell lepontozni...én sem azért írtam,h olyat vegyen mert az drágább,csak számomra ez furcsa(de írtam is,h az én véleményem)...én is tudom,h a jelentése számít,de mind1...(1.vtam)
2010. jan. 5. 12:21
 7/19 A kérdező kommentje:
nem az arany árával van a baj hanem hogy egyikünk sem szreti az aranyat. fiatalok vagyunk még és szerintünk jobban illik hozzánk az ezüst,az arany az idősebbek ékszere inkább úgy látom persze lehet hogy tévedek
2010. jan. 5. 12:31
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

én is fiatal vagyk, de nem értelek.

Az arany az idősek ékszere???

Te mondatd emgoldásként a fehréaranyat....vagy nem a színe miatt gondolod ezt???mert én a színe maitt gondolnám, de ha te más miatt, akkor hülyeség..

2010. jan. 5. 12:35
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
Ezüst karkagyűrüt "barátsággyűrüként" szoktak ajándékozni régebben, nem pedig eljegyzéskor. De a mai világban a fene se ismeri ki magát.
2010. jan. 5. 13:12
 10/19 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk fehéraranygyürünk van kis gyémántal :) CUki és igencsak izléses de ugyvélem mivel egyszer házasodik az ember igazándibol egy max 50-100 ezres gyürüt megengedhet magának és szerelmének ...
2010. jan. 5. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!