Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre, lagziba kisgyermekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre, lagziba kisgyermekkel, gyerekekkel menni nem trendi?

Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdés, de most két helyről is azt hallottam, hogy az ifjú leendő pár (30-asok) olyan meghívót küldtek a meghívottaknak, hogy gyerek nélkül menjenek. Templomi esküvőről es utana nagy lagziról van szó, és nem a barátok lakóhelyén. Ez most valami divat vagy normalis, hogy a gyerekes csaladok ne menjenek gyerekkel egy ilyen esemenyre van erre etikett?
2014. jún. 20. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Én egész eddigi életemben rengeteg esküvőn voltam, tekintve hogy se a szűk se a távoli családban az én korosztályomban alig van lány rajtam és húgomon kívül így akkor is mi voltunk a koszorúslányok, ha még sose láttam a párt.

10 éves korom alatt utáltam esküvőre járni, mert unalmas volt és jöttek a sose látott rokonok hogy "Jajj de édes!" meg "Mekkorát nőttél!" és simi meg tapi... Brrr

10 éves korom után utáltam esküvőre járni, mert akkor már én "nagylány" voltam és folyton nekem passzolták le a többi kölyköt, hogy majd én abajgatom őket... Brrr

Szóval ne, ne legyenek kis kölykök egy esküvőn, mert hangosak, zavaróak és a legtöbb szülő valójában nem akar velük foglalkozni, de elhozzák, hogy mások lássák, ők mennyire szeretik a gyereküket.

2014. jún. 21. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk mindig van kisgyerek a családban, ha az egyik nagyobb lesz, tutira születik egy baba.

Eddig csak három esküvőn vettem részt, egyszer 8 évesen a nővéremén, egyszer kb 3-4 évesen az egyik unokatesómén, aztám meg kb 12 évesen a másik uncsimén. Nagyon élveztem, és a többi gyerek is, mondjuk mi jólnevelt gyerekek voltunk (meg az utánpótlás is), de az biztos hogy ha erre a 3 esküvőre gyerekként nem mehettem volna el, és most felnőttkét közölnék velem hogy azért nem akartuk hogy elgyere mert zavartál volna, na én akkor nagyon megbántódnék.

2014. jún. 21. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Nekünk most lesz az esküvőnk, de eszünkbe nem jutott volna gyerek nélkül hívni egy családot, hisz rokonok, barátok!!!

Nem is értem, hogy merülhet fel egyesekben ez...

2014. jún. 22. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!