Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lett "trendi" sztriptízt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett "trendi" sztriptíztáncosokkal ünnepelni a legénybúcsúkat/leánybúcsúkat? Az miért nem számít semmit sem, hogy könnyen lehet, hogy a másik fél számára ez nagyon rosszul esne?

Figyelt kérdés
Akkor is így ünnepelnétek a "búcsútokat" ha a tudnátok, hogy a jövendőbeliteknek ez bántó lenne? Miért nem lehet anélkül jól érezni magunkat egy ilyen bulin, hogy olyat tennénk amivel megbántanánk a menyasszonyunkat/vőlegényünket? Szerintem nagyon szemét dolog szórakozásból a másikat megbántani, főleg ha az az a személy a szeretteink közé tartozik. Ha valaha is megházasodok akkor a legénybúcsúmon biztos nem lesz sztriptíztáncosnő, mert az hatalmas tiszteletlenség lenne a menyasszonyommal szemben és megkérném rá, hogy a leánybúcsún se legyen vetkőzős fiú mert az meg nekem esne nagyon rosszul. Miért nem lehet kiegyezés férfiak és nők között, hogy hagyjuk a fenébe ezt az undorító szokást, mert csak rengeteg konfliktus származik belőle?

2014. jún. 20. 11:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

@5/6-os

Én is ezt mondom. Magával a legény- és leánybúcsú alapgondolatával nincs semmi gond. Miért ne bulizhatna egy jót valaki a barátaival/barátnőivel mielőtt megházasodik? Nekem a "megvalósítással" van a bajom. Miért csak úgy lehet emlékezetes egy legény/leánybúcsú, hogy olyat tesz a vőlegény/menyasszony ami a hűtlenség határait súrolja vagy akár át is lépi?

2014. jún. 20. 12:27
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Na ez az!

Ha tudom, hogy ez már tényleg a határvonala a hűségnek és a hűtlenségnek, minek feszegeti pont ezt a határt valaki akkor, mikor épp arra készül, hogy a választott szerelmével örök hűséget esküdjön?

Ha ez a téma vitát szül, inkább le kell mondani róla, mert különben örök tüske lesz, és szerintem az az 1 órányi tipi tapi, meg határfeszegetés nem ér meg egy örök tüskét.

2014. jún. 20. 12:30
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Az én férjem a havi fizetését játszotta el a kaszinóban a legénybúcsúján.

Na, ez nekem sokkal rosszabbul esett, mintha fél óráig egy vadidegen éjjeli pillangó lengette volna magát előtte.

Egyrészt, tudom, hogy sosem nyúlt volna hozzá, másrészt ismerem annyira, hogy inkább felállt volna és hagyta volna a haverjait szórakozni a csajjal. Ugyanis ő nem szereti a táncosnőket, megvan róla a véleménye.

A havi fizuja meg nem létszükség volt az esküvőnk előtt egy héttel, de nagyot csalódtam benne, hogy simán eljátssza bármikor a pénzünket, ha betér egy ilyen helyre.

2014. jún. 20. 12:37
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó:

Ez durva... Szerintem mondjuk nem baj, ha valaki nagy összeget költ ilyen alkalmakkor, de azért nem kérdezés nélkül, és nem szerencsejátékra. A játékszenvedély nem vicces.

2014. jún. 20. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

"Férjemén nem volt, pedig nem zavart volna.

Azt mondta, ő nem akar, mert jobban zavarná, hogy közben mindenki azt lesné, hogy mit néz, mit csinál, hogyan reagál rá.

Neki nagyobb buli volt a haverjaival együtt ciciket fotózni az utcán :D

Viszont volt olyan haverja, akinek a barátnője már ezen is kiakadt."

Én férfiként is megértem a csak kiakadását.

Kíváncsi vagyok, az urak azt is jópofának tartották e volna, ha a leendő feleségük részegen idegen férfiak fütykösét fotózza...Nna belefért volna ez? Remélem érted a kettős mércét.

2014. jún. 20. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
96%

úgy látszik, ez nem mindenhol trendi, én elég sok lánybúcsún voltam, sehol nem voltak vetkőzős pasik, és egy legénybúcsúról se tudok a környezetemben, ahol csaj lett volna.

Nem akarok sértő lenni, de szerencsére nem mindenkinek ez a szórakozás és nem mindenkinek ez az igényszint.

2014. jún. 20. 12:56
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg nagyon közönséges és semmi köze a házassághoz, így a legény/leánybúcsúhoz sem.

A szokások azért szokások, mert nem kötelezőek, akinek bejön, megtartja, akinek nem, az meg nem foglalkozik ilyenekkel.

Nekem ez egy borzasztóan egyszerű, igénytelen, "olcsó" módja a kultúrálatlan szórakozásnak.

2014. jún. 20. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
Le lettem pontozva, pedig félreértettetek. A táncos(nő) - normális esetben - nem a vőlegénynek/menyasszonynak szól, hanem a társaság többi részének. Aki másnap/közeljövőben házasodik, annak már "úgyis mindegy", nincs szüksége ilyesmire. Ez a többiek szórakoztatását szolgálja (nyilván ezért is van ott, mert Ők szervezik, maguknak szervezik, nem a vőlegénynek). A fütykösfotózós példa pedig egyenesen a "f@sság" határait súrolja (igen szándékosan hagytam ki a z-t, és igen ez kicsit vicces hasonlat). Az utcán, ruha által fedett melleket fotózni ugyanaz mint csupaszon lévő fütykösöket? Ugye érzed a kettős mércét, gondolkozzatok már egy kicsit. Ettől függetlenül ez túlzott birtoklási vágy és/vagy a bizalom teljes hiánya egy kapcsolatban, amikor megpróbáljátok elérni, hogy ne érjék külső ingerek a párotokat. Külső ingerek érik az embereket a mai világban, tele vannak az utcák miniszoknyában tangátvillantó tinilányokkal, a rendezvények kihívóan felöltöztetett hostessekkel. Ha nem zárod be a szobájába nem tudod megakadályozni, hogy ilyesmit lásson. Azt kell elérni, hogy ne érdekelje, azon kívül, hogy látja, ne akarjon többet. Ez pedig sajnos nem csak rajta, hanem rajtad, a párján is múlik. Mi a jobb, ha azért nem csal meg mert nincs rá lehetősége, vagy azért mert nem akar? Na, ugye...
2014. jún. 20. 13:07
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg ha valakinek rosszul esik, akkor a másik legyen rá tekintettel. Én se csinálok olyat, ami neki rosszul esne, nekem meg mindegy, túlélem ha nem lesz kategória.

Toleranciának hívják.

2014. jún. 20. 13:13
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
18-as vagyok. Az kimaradt, hogy való igaz, hogy a kommunikáció a lelke a dolognak. Két értelmes felnőtt ember meg tudja beszélni, hogy mik a határok. Ha az egyik elmondja a másiknak, hogy neki rosszul esne és nem szeretné és ezt nem tudják lekommunikálni, akkor ott nem ez a fő probléma és értelmetlen esküvőt tartani. Ha egy párban nincs annyi kompromisszumkészség, hogy ezt előre tisztázzák és megbeszéljék, hogy melyikük tud benne engedni, akkor ott később, meredekebb témákban mi lesz? Válás.
2014. jún. 20. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!