Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett "trendi" sztriptíztáncosokkal ünnepelni a legénybúcsúkat/leánybúcsúkat? Az miért nem számít semmit sem, hogy könnyen lehet, hogy a másik fél számára ez nagyon rosszul esne?
@5/6-os
Én is ezt mondom. Magával a legény- és leánybúcsú alapgondolatával nincs semmi gond. Miért ne bulizhatna egy jót valaki a barátaival/barátnőivel mielőtt megházasodik? Nekem a "megvalósítással" van a bajom. Miért csak úgy lehet emlékezetes egy legény/leánybúcsú, hogy olyat tesz a vőlegény/menyasszony ami a hűtlenség határait súrolja vagy akár át is lépi?
Na ez az!
Ha tudom, hogy ez már tényleg a határvonala a hűségnek és a hűtlenségnek, minek feszegeti pont ezt a határt valaki akkor, mikor épp arra készül, hogy a választott szerelmével örök hűséget esküdjön?
Ha ez a téma vitát szül, inkább le kell mondani róla, mert különben örök tüske lesz, és szerintem az az 1 órányi tipi tapi, meg határfeszegetés nem ér meg egy örök tüskét.
Az én férjem a havi fizetését játszotta el a kaszinóban a legénybúcsúján.
Na, ez nekem sokkal rosszabbul esett, mintha fél óráig egy vadidegen éjjeli pillangó lengette volna magát előtte.
Egyrészt, tudom, hogy sosem nyúlt volna hozzá, másrészt ismerem annyira, hogy inkább felállt volna és hagyta volna a haverjait szórakozni a csajjal. Ugyanis ő nem szereti a táncosnőket, megvan róla a véleménye.
A havi fizuja meg nem létszükség volt az esküvőnk előtt egy héttel, de nagyot csalódtam benne, hogy simán eljátssza bármikor a pénzünket, ha betér egy ilyen helyre.
Utolsó:
Ez durva... Szerintem mondjuk nem baj, ha valaki nagy összeget költ ilyen alkalmakkor, de azért nem kérdezés nélkül, és nem szerencsejátékra. A játékszenvedély nem vicces.
"Férjemén nem volt, pedig nem zavart volna.
Azt mondta, ő nem akar, mert jobban zavarná, hogy közben mindenki azt lesné, hogy mit néz, mit csinál, hogyan reagál rá.
Neki nagyobb buli volt a haverjaival együtt ciciket fotózni az utcán :D
Viszont volt olyan haverja, akinek a barátnője már ezen is kiakadt."
Én férfiként is megértem a csak kiakadását.
Kíváncsi vagyok, az urak azt is jópofának tartották e volna, ha a leendő feleségük részegen idegen férfiak fütykösét fotózza...Nna belefért volna ez? Remélem érted a kettős mércét.
úgy látszik, ez nem mindenhol trendi, én elég sok lánybúcsún voltam, sehol nem voltak vetkőzős pasik, és egy legénybúcsúról se tudok a környezetemben, ahol csaj lett volna.
Nem akarok sértő lenni, de szerencsére nem mindenkinek ez a szórakozás és nem mindenkinek ez az igényszint.
Szerintem meg nagyon közönséges és semmi köze a házassághoz, így a legény/leánybúcsúhoz sem.
A szokások azért szokások, mert nem kötelezőek, akinek bejön, megtartja, akinek nem, az meg nem foglalkozik ilyenekkel.
Nekem ez egy borzasztóan egyszerű, igénytelen, "olcsó" módja a kultúrálatlan szórakozásnak.
Szerintem meg ha valakinek rosszul esik, akkor a másik legyen rá tekintettel. Én se csinálok olyat, ami neki rosszul esne, nekem meg mindegy, túlélem ha nem lesz kategória.
Toleranciának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!