Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok! Milyen kellékek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok! Milyen kellékekre van szükség a nagy napon?

Figyelt kérdés
Sminkest hívtam, úgyhogy elméletileg én nem kell biztosítsam ezt, viszont szeretném, hogy a saját kis pipereasztalomon minden ott legyen, amire ilyenkor szükség lehet. Arckrémtől elkezdve lábspréig :)) Szóval összefoglaltok nekem egy ilyen listát, amire nektek szükségetek volt?
2014. jún. 19. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ezeket tettem el: fehér, piros és fekete cérna, mind előre befűzve, kisebb-nagyobb biztosítótű, fájdalomcsillapító, sebtapasz, fültisztító, 2 harisnya, váltócipő, hullámcsat, parfüm, dezodor, nedves kendő, kézkrém, kistükör, szájfény, púder, szemceruza, hajlakk, hajsütő, váltás ékszer és hajdísz a menyecskeruhához. Átöltözéskor jól jött szinte minden... a nagy mulatozásban kissé megizzadtam, a smink kicsit megkopott, a hajam kezdte kirúgni magát, a harisnyám kiszakadt, stb. A menyasszonyi batyumban volt még zsepi és tampon (pont elmúlóban volt). Ami még jól jött volna, az a pillanatragasztó, mert leesett a dísz a kényelmesebbik cipőmről, így inkább leszaggattam a másikról is.
2014. jún. 19. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legfontosabbak: gyógyszer, zsebkendő, személyi (!), plusz harisnya, biztosítótű, víz, betét/tampon, esetleg sebtapasz, ha feltörné a cipő a lábad.
2014. jún. 19. 16:08
 13/13 anonim ***** válasza:

3 éve volt az esküvőm, nekem eszembe se jutott ilyeneken görcsölni! Reggel elmentem fodrászhoz, utána kisminkeltem magam a szokásos cuccaimmal, aztán boldogan mentünk fotókat csináltatni, utána meg a ceremóniára. Nem volt nagy cécó, mégis életem egyik legkedvesebb emléke az a nap, nagyon jól éreztem magam a bőrömben.

Nem kell túlspirázni, mert közben elfelejtitek élvezni! És az is félő, hogy a nagy szervezkedésben észrevétlenül máris idegbeteg házisárkánnyá alakul a menyasszony! A vőlegény számára is sokkal vonzóbb egy laza csaj!

2014. júl. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!