Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság volt, hogy eljöttünk pont a menyecsketánc kezdetekor?
Hát voltam már esküvőn, ahol voltak furcsaságok, de ennyire brutál anyagias esküvőn még sosem.
Erről kb. mindenki úgy ment haza, hogy b@ssz...m meg mennyi pénzt hagytam ott, senkinek eszébe sem fog jutni, hogy milyen volt a kaja, buli...
... az komoly pénz szedés, nem mondom...
Megjegyzem, mi sem kérünk ajándékot, SE PÉNZT!
Külföldre nem tudnánk visszavinni az ajándékokat, amit meg kapnánk, igazából nekünk kint nem lenne akkora vagyon, és inkább saját magukra költsék a barátaink, rokonaink.
Egy percig ne érezd magad rosszul, hogy nem maradtatok. Szabályosan sarcolásnak érzem a helyzetet.
"Emelett dobtunk be kásapénzt, nem is aprót, mert ha csak aprót dobott be valaki, akkor nem hagyták békén. Emellett táncolni kellett a bolondmenyasszonnyal, oda is dobtunk be, és a menyasszony cipőjét is úgy váltották ki, hogy a násznépnek kellett összedobni 50 ezer forintot."
Mi van? Ennyi helyre kellett pénzt dobni? És még volt pofájuk beszólni EZEKNEK, hogy csak zabálni mentetek? Hát nem tudom, milyen nagy étkűek vagytok, de ha csak nem kobei marhasteaket ettetek, biztos bőven megadtátok a kaja árát.
Én ilyen "örömszülők" mellett biztos nem magamat tartanám bunkónak. Ők viszont olyan atombunkók, amilyet még sosem láttam!
Nem tudom, miért vagytok kiakadva azon, hogy ajándék és menyecsketánc is van, én ahol eddig voltam lakodalomban, mindig is volt mindkettő.
Én nem jöttem volna el azonnal, simán szólhattatok volna a sor elején állónak, hogy mennetek kell, hadd táncoljatok gyorsan a menyasszonnyal, kb 3 perccel kellett volna tovább maradni.
Kásapénz??? Én ilyenről még sosem hallottam. Meg nálunk a cipőre nem a násznép ad össze, ha történik egyáltalán cipőlopás, hanem a férj násznagya. És a bolondmenyasszonynál (ha van) sem kell pénzt adni, az simán egy jó vicc, de pénzt nem kell ott beadobni.
Nálunk is van tánc a menyaszonnyal, no, egyedül ott van pénzbedobás, de a tánc senkinek se kötelező. Persze a közeliek táncolnak, de én már voltam olyan esküvőn, ahol nem éreztem fontosságát (pl. amikor egy barátom hívott párnak és nem is ismertem sem a menyasszonyt, sem a vőlegényt)
Kásapénzről én se hallottam, a bolondmenyasszony csak a jókedv miatt van,annak se szoktak szedni pénzt.
Sőt, menyecsketáncot se tart mindenki...
Ennyi erővel szedjenek belépődíjat,ha elmégy egy lagziba...
Jó a nászajándék oké, de követelőzni, meg mindenért pénzt várni nagy kapzsiság, bunkóság, pláne ezt szóvá is tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!