Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenre tervezzük az esküvőnket, csak félünk a család reakciójától. Nektek tetszene egy ilyen megoldás vendégként?
Nem akarunk nagy felhajtást. A szertartás egy pénteki napon lenne, csak a két tanúval. Aki akarja, skype-on követhetné az eseményt. :D
Utána a barátainkkal tartanánk vacsorát meg bulit a törzshelyünkön, egy nagyon hangulatos kis pubban. Kibérelnénk a különtermet, lenne svédasztal (csak alap kaják, amiket ott készítenek, pizza, rágcsálnivaló, frissensültek), meg persze pia. Esetleg dj, hogy aki akar, tudjon táncolni, bár még ez sem biztos.
Mindenféle lakodalom-jelleg nélküli szimpla, kötetlen buli, csak az alkalmi öltözékhez ragaszkodnánk. Nekem habos menyasszonyi ruha, később még menyecskeruha is, erről nem akarok lemondani.
Másnap pedig a szüleim házában vidéken tartanánk egy bográcsozós kerti mulatságot, ahová a teljes rokonságot meghívjuk, ez kb 60 fő. Azt is teljesen kötetlenül, jókedvűen, minden szertartásosságot mellőzve, mint egy sima családi összejövetel. Valami jó kis kaja, pia, a medencében lehetne lazítani, stb. Mindenki hozna valami kis sütit ilyesmit, és ezzel a nászajándék le is lenne tudva. Nem akarunk senkit költségekbe verni, nem akarunk a "lagziból" meggazdagodni, és azt sem akarjuk, hogy valaki azért ne jöjjön, mert nem tud/nem akar egy csomó pénzt erre költeni.
Utálok a középpontban lenni, utálom a feltűnést, nekünk a párommal így felelne meg a leginkább.
Nektek tetszene egy ilyen megoldás? Félünk előállni az ötlettel, hátha a rokonság idősebb tagjai kitérnek a hitükből. :)
Szuleiddel nem vagy joba de osszetarto csalad vagytok.
Volegenyem masodik hazassaga az elson ott voltak a szulok tonkre is ment.Ekkora butasagot irni.
Nem akarsz felhajtast de dupla buli lesz.
Szerintem a csaladi bulin a kertben rendezzetek egy rovid szertartast zene fogadalom stb.
Egy szertartasvezeto nem is tul dragan olyan eskuvot csinal amilyet ti szeretnetek nem kell hogy unalmas legyen.
Igy felveheted a csalad elott is a ruhad.a rokonok eszre sem vennek nem igazi a szertartas.
Teljesen jo,csak azt miert nem leheten,hogy nem csak a ket tanu lenne ott,hanem a teljes rokonsag. Tokmindegy,hogy skype-on,vagy elobe,nem? Aztan elkulditek oket haza,mert ti az estet a barataitokkal akarjatok megunnepelni,aztan majd mentek masnap hozzajuk bogracsozni,medencezni stb.
Szerintem igy lenne teljesen jo,persze ez a ti dontesetek.
Amugy nekem tetszik az otlet. Fiatalos,lenduletes stb,.nincs az a nagy felhajtas. Tetszik!
Attól, hogy anyám utál engem, még miért ne lehetnék jóban a tágabb rokonsággal, és miért ne lehetnénk összetartó család?
Azt meg nyilván nem írtam komolyan, hogy a párom első házassága azért ment tönkre, mert ott voltak a szertartáson a szülei. Poén volt, azt hitem, egyértelmű.
Nekem habos menyasszonyi ruha, később még menyecskeruha is, erről nem akarok lemondani.
Utálok a középpontban lenni, utálom a feltűnést
Háááááttt. A habos menyaszonyi ruhában már hogy a fenében ne lennél középpontban?????
Az tetszik, hogy baréátokkal buli, családdal, rokonokkal bográcsozós kerti mulatság, de a szertartásról nem kéne kitiltani őket. Vagy 2 tanús esküvő és semmi több, vagy buli, de akkor a szertartás se legyen zártkörű.
Jó, midegy, biztos én vagyok a hülye, de ennél világosabban nem tudom kifejteni, amit gondolok. A feltűnés nekem az, hogy rángatnak a táncparketten, meg hülye programok és játékok vannak, meg ízléstelen poénok, meg a giccses puccparádé, szívecskék mindenhol, nyálas köszöntők, könnyes tekintetek, stb. Ezt akarom kihagyni, a habos fehér ruhát nem. Szeretek szép lenni, szeretem ha engem néznek, de ennyiben ki is merül a dolog, szerepelni nem szeretek.
De inkább hagyjuk is, úgyse bírom érthetően elmagyarázni.
Ötlet: menyaruha a szertartásra, fotózásra, menyecske a pub-ba. Ha nem abroncsos menyecskét választasz, nem is fogsz kilógni nagyon
Amúgy maga az ötlet nekem nem tetszik, én is aznap mulatnék a családdal, s aztán a barátokkal - vagy egybe, ha megoldható. Akinek egy szabit nem ér meg az esküvőd, azt meg sem kell hívni. A szülők kizárását is elég rossz ötletnek tartom. Nem tudom, mennyi idős van, de nekik nem igen lehet megoldani ezt az online nézős dolgot, mert vagy nem fogják látni, vagy el kell menniük valamelyik rokonhoz, hogy megnézzék, ott meg tornyosulni egy monitor felett. Ráadásul én ezek után, hogy nem lehetek ott, nem erőlködnék, hogy monitoron láthassam. Mert ha én nem vagyok olyan fontos, hogy meghívjanak, akkor minek erőlködjek.
A bulit még megértem, hogy nem akarsz nagyot, még azt is, hogy 2x, a könnyebbség miatt, de azt, hogy nem lehet ott senki a szertartáson, azt annyira nem.
kieg.:
"A feltűnés nekem az, hogy rángatnak a táncparketten, meg hülye programok és játékok vannak, meg ízléstelen poénok, meg a giccses puccparádé, szívecskék mindenhol, nyálas köszöntők, könnyes tekintetek, stb"
120fős esküvőnk volt, mégsem történt semmi ilyen
Megnézném azt a szülőt, nagyszülőt, aki skype-on nézi az esküvőt, és közben nem sértődik halálra, hogy nem lehet ott a lánya/unokája esküvőjén.
Ilyen feltételekkel én nem biztos hogy utána a bulira szívesen elmennék.
Egyébként a két külön buli nem rossz, de akkor már inkább közvetítés nélkül tudjátok le a hivatalos részt.
Szervezés kérdése az egész egyébként. Nem kell hülye játék? Ne legyen - ezt minden vőféllyel, ceremóniamesterrel meg lehet beszélni. Sőt vőfély sem kell.
Nem kellenek szívecskék? Nálunk sem volt egy darab sem, és mégis mindenki jól érezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!