Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek ha az esküvőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha az esküvőtök napján lemondaná a fodrász a frizurakészítést?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 21:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%
Csak akad a rokonságban, barátok között aki tud egy szép kontyot csinálni. Szóval nem paráznék.
2014. jún. 10. 22:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem állnék neki a hajamnak egyedül, csak ha nincs másik lehetőség.

Előbb kérdezném végig szó szerint az összes fodrászt a környéken, hogy elvállalna-e.

2014. jún. 10. 22:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ki lennék akadva, és tényleg csak érthető és fontos indokkal érteném meg (ha vmelyik családtagjával történt vmi súlyos dolog, vagy ha ő lett fertőző beteg / neki lett balesete). Én nagyon béna vagyok hajtéren, szóval nekiállnék keresni a közelben egy fodrászt, akárcsak egy szebb beszárításra / hullámosításra (de mondjuk az álomfrizurám is egyszerűbb típus, nem vmi nagyon extra konty vagy akármi ilyesmi). Csak a legvégső esetben nyúlnék hozzá én otthon.
2014. jún. 10. 22:38
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Mivel egészen szuperül meg tudom csinálni a frizutprámat megtenném magam..de úgy éreztem aznap meghaladná a képességeimet ez a dolog..

.de a családban alsó hangon 3 fodrász 2 körmös, és 1 kozmetikus p, es egy profi sminkes is van..

Közülük csak a sminkes dolgozik egyébként szakmájában, és nem vettem igénybe a szolgaltatásaikat az esküvönkkor

Úgyhogy megsak maamnak sem kellett volna..( nekünk a cukrás mondta le 4 nappal az esküvő előtt..nem önszántából/fertőző betegség/ de ez is megoldódott..ajánlott mást, aki be merte vállalni

2014. jún. 10. 22:50
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon dühös lennék.

Ezért valószínűleg nem is úgy szervezném az esküvőt, hogy ennyire ki legyen szolgáltatva a sikere külső körülményeknek, szereplőknek. Tehát valószínűleg saját magam által elkészíthető frizurát terveznék már előre, nem bíznám másra.:) Főleg hogy hamarabb is megvan otthon, mintha még elmegyek valahova és visszajövök, ott sorban állok, stb. Ez nem fér bele időben egy esküvő napjába.

2014. jún. 10. 23:52
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy meg egy fogyasztóvédelmi ügy is lehetne akár, hiszen nagy a tét és mért nem oldotta meg a helyettesítést??
2014. jún. 10. 23:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Jah persze szerződésük tuti vilt nem?

Fodrásszal nem szokás...( bár amúgy nem biztos, hogy rossz ötet)

2014. jún. 11. 06:18
 18/26 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon keményen meg kell indokolnia, hogy milyen okkal mondja le az esküvői haj elkészítését, és miért nem gondoskodott azonnal egy másik fodrászról maga helyett.

Emennék egy másikhoz, őt pedig - hacsak nem a mentő vitte el sürgősséggel - innentől fogva nem nem tekinteném többé a fodrászomnak. Minden ismerősömnek elmondanám, szigorúan négyszemközt, hogyan jártam - mert az ilyen bizalmi állások betöltőit úgy lehet a legjobban tönkretenni. Ha híre megy, hogy mit művelt, akkor elfordulnak tőle az emberek és mehet kapálni, ha nem akar éhen dögleni.

Ugyanis egy ilyen húzás nem akármi! Az esküvő nagyon fontos nap a menyasszony életében, amelynek része a haja (sőt, legtöbbször az ékessége!) elkészítése. Ezt csak úgy lemondani, és nem biztosítani egy másik fodrászt maga helyett, az nagy gáz. Pont olyan, mintha egy sürgősségi műtátnél azt mondaná az orvos, hogy bocs, de hazamegyek. Miért? - mert csak.

Ha nem találnék fordrészt, és emiatt a hajam nem tudná senki megcsinálni, és az esküvőm emiatt tönkremenne, akkor természetesen beperelném a fodrászt.

2014. jún. 11. 08:17
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
#18 Szóval így hívják a menyaszörnyet..
2014. jún. 11. 08:44
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

18, ez így komoly volt?

Ha lemondaná, megkérdezném azokat, akiket ismerek, akikről tudom, hogy jók. Ha senki nem tudná vállalni, megcsinálnám magamnak

2014. jún. 11. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!