Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvőt szerveznél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvőt szerveznél ezek után?

Figyelt kérdés

Két éve már terveztünk egy álomlagzit, 200 ember volt meghívva, mikor párom az esküvő előtt beijedt egy hónappal és azt mondta, halasszuk el az egészet. Én már akkor sem akartam ekkora bulit, ő erőltette.

3 hónap szünet után kibékültünk, s azóta is együtt vagyunk. Ő újra megkérte a kezem és tavasszal szeretne házasodni, viszont pont olyan nagy bulit szeretne, mint amit már egyszer lemondtunk. Én jelenleg csak a kéttanús verziót tudom elfogadni, félek, hogy megint visszamondja, még egyszer már nem élném túl, a mai napig fáj.

Ezek után milyen esküvő az elképzelhető?

2014. jún. 8. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem várnék közel egy évet megint az esküvőre. Azelőtt egy hónapra voltatok tőle, mikor lemondta. Hát most egy hónap múlva (betartva persze a 30 nappal korábbi bejelentkezést) vállalja-e, hogy szűk körben összeházasodunk, vagy nincs miről beszélni. Biztos nem készülődnék újra 200 főre, aztán megint pofára ejtsen.

Persze ennél a hirtelennél is megtörténne, én épp emiatt csinálnám: ha ki akar ugrani a nyúl a bokorból, akkor tegye meg minél hamarabb!

2014. jún. 8. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy egy ilyen emberhez hozzámennék...

Egyébként Kedves Kérdező!

Kívánom, hogy esküvő előtt a legkisebb benned lévő tüskét is eltudd fogadni, ami a pároddal kapcsolatosan még benned maradt, különben nem lesz valami jó vége a dolognak. Én teljes lelkiismerettel csak akkor tudnék hozzámenni, ha megtudtam bocsájtani teljesen és nincsenek kétségeim.

Nyílván megrendült a bizalmad, ami érthető, de bizalom nélkül milyen lesz ez a házasság? (hiszen most is tartassz attól, hogy visszamondja...) :-S

Kívánom, hogy megtaláljátok Egymást újra.

2014. jún. 8. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudnék ezek után hozzá menni. De ha mégis, szerintem ragaszkodj a kis esküvőhöz a közeljövőben, ahogy azt előttem is írták, egy hónappal a bejelentkezés után. Lagzi és ha szeretnétek akkor egyházi esküvő

meg lehetne később, már beleszokva részéről is a házasságba. Remélem, minden jól alakul!

2014. jún. 9. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon ciki újrahívni azt a 200 embert. Nekem nem nagyon lenne arcom eléjük állni, és nem a páromat szégyellném, hanem tartanék a reakcióktól.

Szűk családot és legjobb barátokat hívnék, nagyon maximum 50 főt.

2014. jún. 10. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!