Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvőt szerveznél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvőt szerveznél ezek után?

Figyelt kérdés

Két éve már terveztünk egy álomlagzit, 200 ember volt meghívva, mikor párom az esküvő előtt beijedt egy hónappal és azt mondta, halasszuk el az egészet. Én már akkor sem akartam ekkora bulit, ő erőltette.

3 hónap szünet után kibékültünk, s azóta is együtt vagyunk. Ő újra megkérte a kezem és tavasszal szeretne házasodni, viszont pont olyan nagy bulit szeretne, mint amit már egyszer lemondtunk. Én jelenleg csak a kéttanús verziót tudom elfogadni, félek, hogy megint visszamondja, még egyszer már nem élném túl, a mai napig fáj.

Ezek után milyen esküvő az elképzelhető?

2014. jún. 8. 19:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy még egyszer 200 fő előtt kelljen égjek a visszamondással.

Testvérek, szülők és a legjobb barátok jöhetnének, max 20 fő.

2014. jún. 8. 19:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyet
2014. jún. 8. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy kis esküvő lenne. Esetedben azzal a megdönthetetlen érvvel indokolnám, hogy az első verzió az ő igényei szerint készült, úgyhogy a második úgy igazságos, hogy az enyém szerint legyen. :D
2014. jún. 8. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Ket tanusat, aztan max egy ev mulva lenne egy nagy "lagzi".
2014. jún. 8. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ezek után biztos ragaszkodnék a kicsihez!

Egyébként tartasz tőle, hogy megint visszavonulót fúj? Mivel indokolta a korábbit? Egyáltalán hogyan mondta el, csak közölte, hogy mégsem?

2014. jún. 8. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Mi lesz, ha egyszer terhes leszel, és ő beijed?

A gyerek születését nem lehet lefújni, vagy pár hónappal elhalasztani.

2014. jún. 8. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én ezek után vissza sem fogadtam volna,legyen férfi és álljon elém ha mégsem akarja de ne várja el hogy azok után hogy megszégyenített visszafogadjam ...
2014. jún. 8. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább úgy lenne értelme, ha kis esküvő lenne, és nem olyan távoli dátummal,mint 2015.tavasz.
2014. jún. 8. 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A kis esküvőhöz nem kell várni jövő tavaszig. Mi április végén eldöntöttük, hogy augusztusban az évfordulónkon összeházasodunk. Ha előbb lett volna, akkor is. Ott nincs sok szerveznivaló.
2014. jún. 8. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ragaszkodnék a kicsihez. Azzal érvelnék, h mégiscsak ciki 200 embernek azt mondani,h "szeretnénk titeket ismét meghívni, de ezúttal komolyan". Tegyétek másképp különlegessé az esküvőt abból a pénzből (pl. Balaton part). Ezt esetleg felajánlhatnád a párodnak alternatívaként (ha esetleg túl snassznak tartaná a sima, kicsi esküvőt - nem tudom,h így van-e).
2014. jún. 8. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!