Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van gyereke, tenyleg nem illik feher eskuvoi ruhaban hazasodnia?
hiába tudom ÉN, hogy nem a szűzesség jelképe a fehér szín, de nagyon zavarna, hogy a vendégek fele másképp gondolná, és izléstelennek tartaná.
Akkor inkább legyen pl. ekrü, és nem érzem feszélyezve magam.
Egyébként nálunk senki enm gondolja a zsüzesség jelképének, és mindenki fehérben ment férjhez, az is akinek van már gyereke, senki nem néz furcsán.
Azért mert vannak tudatlan és begyepesedett emberek, akik tudni vélik, hogy ez minek a jelképe, attól ez nem általános.
Szerintem manapság akkor nem is szabadna fehér ruhát tervezni, mert kb 3 % megy szüzen férjhez.
Nem a balkánon vagyunk, nálunk a párta lenne egyébként ez a jelkép, mégsem tartjuk ezt a szokást sem..
Azerintem az ember alkatának, és akár kranak megfelelő ruhát viseljen, ez igaz az esküvőre is..
40 évesen tuti nevetséges egy habos -babos csoda..ha nincs gyerek akkor is, de e túlsúllyal 20 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!