Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek van gyereke, tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van gyereke, tenyleg nem illik feher eskuvoi ruhaban hazasodnia?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hát ..remélem ki tudjátok hámozni amit írtam.....

Inkább megyek aludni, már nem forog az agyam, de a kezem még kevésbé, hétköznap éjfél körül

2014. jún. 3. 23:45
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

Akinek van gyere, annak illik olyan ruhában megjelenni a saját esküvőjén, amilyenben jól érzi magát! :)

És természetes, olyannak is, akinek még nincs gyereke.

2014. jún. 4. 00:07
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
Az menyasszony azért fehér mert a legtöbb háztartási gép fehér!
2014. jún. 4. 00:17
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
elvileg aki nem szuz esetleg gyereke van nem mehet teljesen feherben ferjhez.. pl lennie kell egy szalagnak a derekan ( piros) ami azt jelenti hogy mar nem szuz.. De en feherben szeretnek de nem vagyok mar szuz :-)
2014. jún. 4. 01:38
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Illik ,nem illik .. én nem foglalkozom vele .Fel fogom venni a menyasszonyi ruhát egy 9 éves gyerek anyukájaként ! Hófehérben nem gondolkozom ,mert egyszerűen beleszerettem az ekrü színű ruhákba .(Így már gondolom más a helyzet . )
2014. jún. 4. 08:05
 16/23 anonim ***** válasza:
3%

Pontva feher hofeher piros szallaggal a balkanon a szuzesseg jelkepe.

Gyerekes anya vegyen ecru pezsgo tort csont stb szinut.

En azert fatylat nem vennek es mirtuszt sem a tobbi oke foleg ha elso eskuvo.

2014. jún. 4. 08:31
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, miért pontozzátok le azt, aki azt írja, nem illik. A kérdező nem azt kérdezte, hogy mit vegyen fel, hanem hogy az illemtankönyvben mi lenne erről írva.

Falun pl. szerintem ezentúl durván néznének az utcán, városban szerintem csak összesúgnának, fővárosban meg csak a család régi értékeket képviselő tagjai morognának, többieknek mindegy lenne.

2014. jún. 4. 09:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekünk jöv hét szombaton lesz az esküvönk.Fehér abroncsos ruhám lesz,pedig van egy 2 éves kislányunk.
2014. jún. 4. 09:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Párom szerint nem vehet fel fehéret az a menyasszony akinek van gyereke. Sőt, neki például leégne az arcáról a bőr, ha ilyen esetben a menyasszony fehérben lenne. Mert mindenki arra gondolna, ugyan miért is van fehérben, ha van gyereke. Én ezen meglepődtem és kicsit utána is olvastam a témának. Van aki ez miatt talán nem tartja a legideálisabbnak a hófehéret, de én mégis azt vettem ki a leírásokból, hogy ez egyáltalán nem illem kérdése. És főleg nem értem, mi szégyenkeznivaló lenne ebben a mai világban.
2014. jún. 4. 10:52
 20/23 anonim ***** válasza:
7%

Most biztos sokan kiguglizták, hogy a fehér szín nem a szűzesség jelképe, de a házasságkötőteremben senkinél nem lesz laptop. És bizony az emberek 95%-a úgy tudja, hogy a szüzesség jelképe a fehér ruha.

Az is igaz, hogy szinte már senki nem szűzen megy férjhez, viszont nagy különbség az, hogy egy gyermektelen nőnél csak erősen gyanítható, míg ha ott van egy terhes/gyerekes anya, akkor ott "szemmel látható és kézzel fogható", hogy már nem szűz.

Szerintem ízlésesebb lenne egy pezsgőszínű ruha, és nem habos-babos, hanem kicsit szolídabb

2014. jún. 4. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!