Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második esküvőre mit gondoltok erről a ruháról?
Az eddigi vélemények szerinte egyedül leszek, de nekem nem tetszik, kicsit hálóinges (látom, hogy van tartása, de hiába). Ha neked tetszik akkor remélem jól fogod érezni magad benne és sok boldogságot!
2014. jún. 3. 12:19
Ha vigyázol rá, jó lesz majd a többi esküvődre is...
2014. jún. 3. 12:32
Pont ezt akartam írni, mint előttem valaki, hogy olyan, mint egy hálóing. Én nem vennék fel ilyen szatén anyagút, sokkal elegánsabbak is vannak. De ha neked tetszik, akkor vedd fel, az a lényeg, hogy Te jól érezd magad benne.
2014. jún. 3. 13:08
Mégis miért kell lepontozni, ha normálisan írom meg a véleményemet? (az a válaszoló vagyok, akinek nem tetszett a ruha)
2014. jún. 3. 13:41
Ha olyan 25 év alatti vagy, akkor szerintem jó lesz. Elég kislányos, ezért én már így 30 felett nem ezt választanám, de te biztos fiatalabb vagy.
Nekem is icipicit szatén hálóingszerű itt a képen, de élőben lehet, máshogy mutat. Amúgy szép.
14-es, teljesen mindegy, milyen kulturáltan írod itt le, hogy nem tetszik a ruha, ha a többségnek tetszik, kollektíven "nem hasznos"-nak minősítik a választ. :(
2014. jún. 3. 13:52
Én sem értettem soha, hogy miért pontoznak egyáltalán olyan válaszokat, ahol a kérdező azt szeretné tudni, hogy a válaszolóknak mi a véleménye valamiről? Ha már valaki véleményt kérdez, akkor az lehet pozitív és negatív is....vagy ne kérdezzen :)
Ez a sz@r ebben az oldalban, hogy jönnek a pontozó huszárok, aztán ész és fék nélkül simán lehúzzák a pontjaidat...
2014. jún. 3. 13:55
felpontoztalak :)
16-os voltam
2014. jún. 3. 13:57
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:)Örültem h többségeteknek tetszett,és hasznosak voltak azok a válaszok is,amikben a hálóinget említettétek.Gondolkodóba is estem miatta,mígnem megtaláltam ugyanezt a ruhát a vaterán 4000-ért,pont az én méretemben.Boleróval szerettem volna viselni,így talán nem lesz annyira hálóinges,és még annyira sem lesz ki belőle mindenem.
Szórakozásra, táncra megfelel, kizárólag fiataloknak. A szertartásra válassz inkább egy kiskosztümöt, ez igen lenge.
2014. jún. 3. 16:13
Hát én biztos nem mennék kiskisztümbe férjhez....
Inkább 100x ez a ruha....
2014. jún. 3. 16:41
Kapcsolódó kérdések: