Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Figyelembe kéne venni időpontv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelembe kéne venni időpontválasztásnál ha közeli családtagnak aznap név/szülinapja lesz?

Figyelt kérdés
Párommal esküvöt tervezünk,szűk család és pár baráttal. Két lehetséges időpont között vacilálunk,de nővérem mindkettő miatt hisztirohamot kapott mert egyiknél neki másnap névnapja lesz,másiknál pedig aznap szülinapja. Azt mondja mert én azt akarom h mindig mindenki csak rám figyeljen,én vagyok a család is kincse stb... és elveszem tőle ezt a kis figyelmet is amit azokon napokon kapna. Az időpontok azért lennének jók,mert kinéztünk egy utazási iroda ajánlatát és esküvő után már másnap tudnánk menni nászútra Görög országba,vagy Spanyolba elég jó áron.
2014. jún. 2. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az esküvő dátumát egy hisztis rokon miatt is elég nehéz kiválasztani, hogy minden szolgáltató, helyszín stb. épp szabad legyen és rendesen össze lehessen hozni. Bár az is igaz, hogy nem kell pont másnap indulni nászútra.

Nálunk az egész családnak volt valami kifogása, hogy nem jó, mert akkor jön a gázelszámoló számla. Másiknak máskor nem jó, mert akkor kell az ÁFÁt fizetnie, a harmadiknak megint másik nem jó, mert ez meg az. Komolyan, én annak vagyok híve, hogy a vendégek érezzék jól magukat és őket figyelembe veszem, mert ha nem tettem volna így, akkor a két tanú lett volna a megoldás, de azért egyes családtagok nagyon túlzásba tudnak esni a belemagyarázással.

2014. jún. 2. 17:29
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
mármint hisztis rokon NÉLKÜL is elég nehéz kiválasztani a dátumot.
2014. jún. 2. 17:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk parom tesojanak szulinapjan lesz az eskuvo, mert igy tudtuk megszervezni. Mi megkerdeztuk ot, hogy nem zavarja-e, mielott lefixaltuk az idopontot. Hat nem kezdett el ugyan oromkodni, de mondta, hogy oke. Mi is mindenkeppen fel fogjuk aznap egy tortaval koszonteni a szukkoru csaladi vacsin. Mindig van valami, ami miatt nem jo az idopont, par hettel korabbra terveztuk, de az masnak nem volt jo, utana apukam halalanak az evforduloja, ugyhogy azert nem volt jo, hugomnak viszont kicsit kesobb, de akkortajt lesz a szulinapja szinten, es o kifejezetten orult neki, mert kulfoldon elunk, es igy biztosan fogunk talalkozni.
2014. jún. 3. 08:31
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi legjobb barátnőm születésnapján tartjuk a lagzit, és teljesen odavolt, hogy ekkora bulit még nem szerveztek a születésnapjára :)

Ha nem minden évben nagy csinnadrattával tartjátok a teljes családdal együtt a házassági évfordulót, hanem csak ketten, vagy később gyerekekkel, akkor nem hiszem, hogy tesódat megviselné, hogy ez nem csak az ő napja.

2014. jún. 3. 12:51
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

Ilyet még nem is hallottam,h ez gond lehet.

1. Mi egy csomószor nem is a napján tartjuk a szülinapokat (mert mondjuk hétköznapra esik, vagy elutazunk). Nálatok olyan nagy gond lenne,h 1 nappal később köszöntenétek a nővéredet?

2. A legjobb barátnőm szülinapján volt az esküvőnk. Pont azért választottam ezt a napot a lehetséges időpontok közül, mert ez számomra már amúgy is egy kedves nap/dátum. A lagzin ezt el is mondtam mikrofonba, szólt a Happy birthday, és a pincér behozott egy kis jelképes tortát a barátnőmnek (kis linzer volt tortának "megcsinálva" gyertyával). Az egész vendégsereg tapsolt, gratulált Neki. Ennél nagyobb figyelmet hogy kaphatna vki a szülinapján? Úgy értem a nővérednek még örülnie is kéne a kitüntetett figyelemnek, különleges szülinapnak.

3. Szerintem savanyú a szőlő neki - már bocs.

2014. jún. 4. 22:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt a dátumot választanám, ami nekem és a vőlegényemnek megfelel. Testvérke befoghatja.

Ha a szülinapja van, akkor vacsora végén esetleg lehet egy pohárköszöntő erejéig megköszönteni. Szerintem több köszöntést kap így, mint ha "csak" a szülinapja lenne.

2015. nov. 18. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!