Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Figyelembe kéne venni időpontv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelembe kéne venni időpontválasztásnál ha közeli családtagnak aznap név/szülinapja lesz?

Figyelt kérdés
Párommal esküvöt tervezünk,szűk család és pár baráttal. Két lehetséges időpont között vacilálunk,de nővérem mindkettő miatt hisztirohamot kapott mert egyiknél neki másnap névnapja lesz,másiknál pedig aznap szülinapja. Azt mondja mert én azt akarom h mindig mindenki csak rám figyeljen,én vagyok a család is kincse stb... és elveszem tőle ezt a kis figyelmet is amit azokon napokon kapna. Az időpontok azért lennének jók,mert kinéztünk egy utazási iroda ajánlatát és esküvő után már másnap tudnánk menni nászútra Görög országba,vagy Spanyolba elég jó áron.
2014. jún. 2. 13:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Oké,hogy a nővérem de párom nagy napja is ez nem csak az enyém. Ő úgy gondolja hogy nővérem a maga 33 évével már kéne ekkora feneket keriteni a szülinapjának vagy névnapjának. Párom azt mondja hogy legyen akkor az esküvőnk amikor a szülinapja és majd a vacsorán külön felköszöntjük őt is. Igaza van neki is,meg persze nővérem is megértem.

Nem tudom mi lenne jó,hogy mindenkinek jó legyen.

2014. jún. 2. 14:22
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Pff mondd meg neki, hogy vegye úgy, hogy rohadt nagy bulit szerveztek a szülinapjára és ő igyon arra. Nekem unkokatesómék szülinapján volt, ők direkt ezen örömködtek, hogy mekkora szülinapi bulijuk van.
2014. jún. 2. 14:22
 13/26 A kérdező kommentje:
Az is bennem van,hogy nekem már a párom az új családom,neki kéne elsőnek lennie az életembe. Vagy nem igy müködik ez?
2014. jún. 2. 14:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az öcsém 20. szülinapján volt az esküvőm,ő volt a tanúm is, ő az első pillanattól tök örült neki, azt mondta, ennyien (100 fő) még sosem voltak a szülinapi buliján :)

Vacsora után megszólalt a Boldog Szülinapot és én vittem neki a tortát :)

2014. jún. 2. 14:36
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Persze a párom, a férjem, meg a gyerekeim, mi így vagyunk egy kis család. De azért az én szememben a tesóm azért nem értékelődött le, mert ÉN férjhez mentem. Akkor se fog, ha majd gyerekei lesznek. Egy nyiffantására ugrok, ahogy fordítva is, nagyon sokat segített nekem az utóbbi években.
2014. jún. 2. 14:42
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan nem értem ezeket. Én olyan boldog lennék, ha a szülinapomon házasodna a tesóm. Azt mondanám, hogy ilyen szép ajándékot még sose kaptam. Ennyire féltékeny lenne? Ráadásul ilyenkor egy tortával meg is szoktál köszönteni a lagziban, együtt énekel neki a násznép, szerintem ez is tök szép gesztus, de gondolom tesódnak ez is máshogy jönne le. Nem tudom hány éves lehet, de az ember amikor felnő, már nem foglalkozik ilyen szinten a szülinapjával, nem? Ez olyan gyerekes "rám figyeljetek" dolog...
2014. jún. 2. 15:18
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát tényleg jobb lenne inkább névnap előtt. De azért 33 évesen sem kéne a nővérednek már úgy hisztoznie egy szülinap miatt, mintha 18 éves lenne.
2014. jún. 2. 15:57
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Nővéred egy önző irigy p****, és akkor még finoman fejeztem ki magam...
2014. jún. 2. 16:05
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nővéred vénlány, és a valódi baja az, hogy 33 évesen nincs jobb dolga, mint családdal szülinapozni, mert se pasi, se gyerek. Szánalmas élete van, csak sajnálni tudom őt. :)
2014. jún. 2. 16:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 60. szülinapja 1 nappal az esküvőnk napja előtt volt, (mivel a lagzi hajnalig tartott, így aznap). Éjfél után a vőfély egy külön tortával felköszöntötte, így ugyanakkora figyelmet kapott ő is (meg is lepődött). Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Tudom, nálatok nem lesz nagy lagzi, de így is ki lehet találni valamit.
2014. jún. 2. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!