Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker stílusú esküvőre milyen ruhában menjek?
Most kaptuk meg unokatestvéremék esküvőjére a meghívót, ami augusztusban lesz. Nem állunk egymáshoz nagyon közel, de azért örülök, hogy meghívtak. Viszont ő és a párja elég rockerek, unokatesóm talán ilyen punkos, a fiú meg hosszú haj, stb. A meghívó is hasonló stílusú, és bele lett írva, hogy a esküvőt is saját ízlésük szerint tervezik, és hogy örülnének, ha a vendégsereg is kicsit hozzátennének ehhez. Fogalmam sincsen, miben kéne menni. Őszintén szólva szeretnék eleget tenni a kívánságuknak, mert én is szeretem az extrém dolgokat, és kilógni sem akarok a sorból. Viszont kiröhögtetni sem akarom magam. Nekem nőként és páromnak férfiként miben kéne megjelennünk szerintetek?
Mindketten huszonévesek vagyunk.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna érdemben tanácsot adni :)
Saját képet is tudok mutatni priviben, ha érdekel hogy néz ki felvéve :)
(estélyi ruhás)
Egy sötétvörös / bordó sima ruhával nem foghatsz annyira mellé, és azt kedvedre díszítheted, de máshova is felveheted, nem egy ilyen egyszer hordós darab lenne. Ehhez vehetsz fekete harisnyát, kis fekete táskát szegecses díszítéssel (ez nem annyira bele-a-képedbe darab, és ezt is fel lehet venni máshova), sminkben lehet kicsit füstösebb szem a ruhával passzoló rúzsban, körömlakk dettó. Kiegészítőkből, ékszerekből mehetnek a fekete darabok, a csipke.
Párodnak meg sztem jó lenne minden fekete - fekete öltöny, fekete ing, fekete nyakkendő, esetleg mondjuk textúrában változatosabb (pl. az öltöny hajtókája és a nyakkendő picit fényesebb anyagból - nem ilyen gagyin fényes... vagy az ing fényesebb, mint a többi)... vagy a nyakkendő lehet skótkockás mondjuk. Ez így magában sztem eléggé beleillik az atmoszférába, nem kell felnyírt haj, láncok, acélbetétes bakancs meg ilyenek, maradjatok meg amennyire lehet, a saját stílusotokban kis rockeres beütéssel.
hú köszönöm, nem gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok. szétnéztem a ruháim között, még régebbről találtam egy fekete ilyen csipkés térd fölé érő szoknyát. olyan fűzőt hol lehet kapni? az is érdekel, amit a 4-es linkelt, meg az is, ami ilyen mell alatti, mert mellügyileg nem állok túl jól :)
és akkor ez a szerkó magassarkúval mhet ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!