Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker stílusú esküvőre milyen ruhában menjek?
Most kaptuk meg unokatestvéremék esküvőjére a meghívót, ami augusztusban lesz. Nem állunk egymáshoz nagyon közel, de azért örülök, hogy meghívtak. Viszont ő és a párja elég rockerek, unokatesóm talán ilyen punkos, a fiú meg hosszú haj, stb. A meghívó is hasonló stílusú, és bele lett írva, hogy a esküvőt is saját ízlésük szerint tervezik, és hogy örülnének, ha a vendégsereg is kicsit hozzátennének ehhez. Fogalmam sincsen, miben kéne menni. Őszintén szólva szeretnék eleget tenni a kívánságuknak, mert én is szeretem az extrém dolgokat, és kilógni sem akarok a sorból. Viszont kiröhögtetni sem akarom magam. Nekem nőként és páromnak férfiként miben kéne megjelennünk szerintetek?
Mindketten huszonévesek vagyunk.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna érdemben tanácsot adni :)
4. vagyok
A képet csak illusztrációnak szántam, a fűző bármilyen hosszúságú szoknyával jól mutat. Nekem is van ilyen ruhám, csak hosszabb a szoknya (térdig) és meg lehet benne jelenni.
ma 13:54
4-es vagyok, aki azt a fűzőt linkelte.
Nekem is nagy mellem van(70D), és az igazi fűzők alá (hátul fűzős), amik merevítettek, nem feltétlenül kell melltartó, megtartja. Viszont azt is megteheted, hogy egy sima melltartóról leveszed a pántokat, és felveszed alá. Összehúzod, és ott tartja a melltartót, még szebb formát ad a mellnek.
Azok, amiken elöl van a fűzős rész, általában csak dísz, hátul cipzárosak. Ilyenem is van. Ez alá mindenképpen kell egy melltartó, ami tart rendesen, itt a ruha önmagában nem ad olyan szép dekoltázst.
Igen, az egy hátul cipzáros darab.
Hátul fűzősekből is van többféle.
Ezt például nem lehet olyan szorosra húzni: [link]
Praktikusabb az, aminek van még anyaga hátul:
Én is ezeket preferálom, jobban lehet állítgatni.
A mell alattit, amit egyik válaszoló említett, semmiképp nem ajánlom. Az a kis mellűeknek előnyös, nagyon kihangsúlyozza, nagyobbítja a mellet. Így néz ki egyébként:
Meg ugye az alá mást is fel kell venni.
Hogy mennyire legyen szoros, azt lehet állítani. Hajolgatni nem a legkényelmesebb benne, de semmi másban nem akadályoz, és nagyon szépen kiemeli az alakot, karcsúsít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!