Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került az esküvőtök?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került az esküvőtök? Miből fizettétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 15:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

95.000ft körül. Hajszál pontosan már nem emlékszem. A lényeg hogy 100 ezer ft alatt.

17 fő (legszűkebb család, közeli barátok),

polgári esküvő

majd egy ebéd, ahol mindenki azt evett amit választott az étlapról.

plusz 4 különböző torta.

Ilyen kicsi, hangulatos esküvőről álmodtam mindig:) karácsony előtt 2 héttel tartottuk anno. A férjem is kicsi esküvőt akart, lagzi, és felesleges pénzkidobás nélkül.

Abból fizettük a férjemmel amit megkerestünk és félretettük...ez a normális.

2014. máj. 20. 22:53
 22/33 anonim ***** válasza:
51%
neked...
2014. máj. 21. 00:08
 23/33 A kérdező kommentje:
9 fő, kicsi polgári esküvő, kb. 45e, apuék fizették ez volt az ajándék. Nem erről álmodtam. Se meghívők, se örülő tömeg, se ajándékok, se zenekar, se dekoráció, se semmi. Férjem 2. esküvője volt, nem akart nagyot.. se nászút..
2014. máj. 21. 07:14
 24/33 anonim válasza:
100%

kb 1 éve készítettem egy tanulmányt erről, azaz ennek a kérdésnek is a részletezéséről.

Amin rengeteget spórohatsz:

- ruha, ha bérled 100-150e, ha megveszed és esküvő után eladod, bőven ez alá mehetsz.

- helyszín választás: ha a helyszínt úgy választod meg, hogy a rokonság nagyobb részéhez legyen közel akkor a szálláson rengeteget spórolhatsz.

- vendégek száma: nagyjából minden egyéb költség független a vendégek számától, a fotós, vőfély, stb ugyanannyiért dolgozik 10 fős és 100 fős lagzin is, de a vendégek etetése itatása /fő jelentkezik. Akit csak azért hívnál meg, hogy ne sértődjön meg, hagyd ki a listából (hacsak nem dúsgazdag :p bocs ;)

- nyomdai dolgok: nagyon nagy a szórás itt árakban, érdemes akár nem magyar szolgáltatókat is megnézni (pl keleti irányban) mivel egy meghívó esetén akár tizedéért megcsinálják neked ugyanabban a minőségben ugyanazt.

Amin nem érdemes spórolni: zenekar, vőfély, fotós/videós

Ha belenyúlsz és nem megfelelő zenekart/DJ választasz, buktad a jó hangulatot, éjfélre már senki se lesz a tortavágásnál :) Vőfély/CM-ből is van olyan aki többet iszik mint ti, papírról olvas mindent és óramű pontossággal szakítja meg a bulit, ha a papíron esemény van. Viszont ha jó szakembert választasz, minden gondot levesz a vállatokról. A fotós/videós kérdés meg ugye majd lesz valaki a násznépből :DDD na ezt felejtsétek el, sokan megpróbálták, egyszer próbaképp én is adtam egy átlag gépet egy vendég kezébe, hogy kattintgasson... nos, nem lettek belőle képek... ez az egyetlen, ami emlékül megmarad, gondolkodj el rajta, mennyire fontos neked ez a nap.

2014. máj. 21. 09:57
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
Mindenkinek ez lenne a normális, mivel rohadt ciki más pénzéből élősködni...
2014. máj. 21. 11:05
 26/33 anonim ***** válasza:
56%
21-es. Senki nem kérte a véleményedet, a Kérdező sem. Nehéz egyszerűen csak a kérdésre válaszolni vagy nem megy az értő olvasás?
2014. máj. 21. 12:14
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
Azért írtam le mert ahhoz volt kedvem. Rohadtul nem tetszett hogy a milliós esküvősök leszavazgatják azt akinek nem rongyrázó esküvője volt. Emellett pedig szólásszabadság van. Ha nem érdekel a véleményem, akkor ne olvasd el. De ne is kötözködj. Nem is kérdeztem hogy érdekel e. Csak közöltem.
2014. máj. 21. 12:59
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
Én nem érzem élősködésnek, hogy az apósom fizette... Ő ajánlotta fel, hogy rászán egy x összeget. Nem a pénzéért szeretem, nem én mentem oda, hogy adjon pénzt. Ha nem ad pénzt, akkor mi gyűjtjük össze egy olyan nívójú esküvőre mint amilyen volt.
2014. máj. 24. 09:10
 29/33 anonim ***** válasza:
33%
a felajánlást vissza lehet szépen udvariasan utasítani...de hát tudom, így kényelmesebb és könnyebb mint gyűjtögetni, és saját pénzből fizetni az egészet
2014. máj. 24. 11:33
 30/33 anonim ***** válasza:
95%
Mi akartunk egy bizonyos nivót, tehát meglett volna, max később. Megteheti hogy fizette, meg se érezte, nem láttuk akadályát, amúgy eleinte mondtuk hogy majd mi, de amire nekünk akkor futotta volna, azt nem engedte.
2014. máj. 24. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!