Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ettél a Nagy Napon? Du.17:30kor lesz az esküvőnk így addig valamir ennem kell. Te mi ettél, ennél?
Nekem így lesz 2 hét múlva:
Reggel fodrász előtt reggeli.
Ebédre rendelünk szendvicseket, lesz süti, pogácsa.
Megyünk fotózni.
Fotózás után szerintem szintén süti, pogácsa, 4-kor megyünk az anyakönyvvezetőhöz, 4:30 szertartás, utána csoportképek, stb. kb. 6-ra érünk az étterembe, de csak 6:30-tól kérjük a vacsorát.
Egyébként tényleg ne csinálj belőle problémát. A lényeg, hogy neked ne kelljen már főzni, mosogatni ezen a napon.
Én rendelnék valami könnyűt ebédre (nem lenne kedvem aznap még főzni is) :)
Pl. hal + saláta
Reggelire meg amit a hűtőben találok :)
Reggelizni nem tudtam..
De apu faagokat adott a számba...2 t tudtam kenyelnu...
Egész délelőtt sziőlőcukroztam, ( 1csomaggal megettem a napon)
Fotózásból 1 kor jöttünk meg, akkor ettem egy fasírtot egy szelet kenyérrel , és savanyúsággal... A kisgyerekek elterelték a figyelmem, velük ettem...
Vacsizni sem tudtam a lagzin, annyit ettem, amennyit kellett( 2 falat)..a tortából ettem ugyancsak 2 falattot.. ( szertartásunk3 kor vot, 2 től lánykikérő, vacsi fél 6 kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!