Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A polgári esküvő ingyenes?
Változó, én is így hallottam, ami azért érdekes, mert törvény szerint mindenkinek joga van az ingyenes házasságkötéshez.
Csak valahol a tudatlan pároktól a kéttanús esküvőért is legombolnak 20 ezreket ilyen olyan indokkal. És ha nem tudnak róla, hogyan is vannak a törvény adta jogaik, jól átverik őket.
Mi hamarosan megyünk időpontot foglalni, ha kekeckednek, akkor megyünk másik városba. Mi csak kéttanúsat akarunk, biztosan nem fogunk több tízezret kiadni azért, ami jog szerint megillet minket ingyen.
Attól függ.hogy mit kérsz....Pl: pezsgőt vihetsz,de ha ők adják fizetni kell...zene: ha az ottani zenénét kéred akkor ingyenes ha viszel zenét 6000Ft....maga az esküvő
hétvégén:16000ft hétköznap ingyenes Persze ez is helyenként változó.Én most itt azokat írtam le amit mi tapasztaltunk.
Nálunk vidéken 20.000Ft,a városban 16.000 az esküvő rész....
XX. kerület - szombati napon - 12000 FT
Ebben van: teremdíszítés, pezsgőzés, saját zene.
A szülőköszöntéshez visszük a virágot, és gyertyagyújtás helyett pedig homokot szórunk, ahhoz is mi visszük az eszközöket.
Hivatala válogatja
Van ahol hétköznap munkaidőn belül ingyenes utána fizetni kell, van ahol van mindig egy alapköltség.Hétvégén elvileg mindenhol fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!