Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A polgári esküvő hol ingyenes hétköznap?
A családod sem papírral, sem papír nélkül nem tud elválasztani titeket egymástól jó esetben. Ha meg el tudna választani, akkor ezen nem sokat segít egy titkos esküvő.
Amúgy én is úgy tudom, hogy ingyen van, ezért fogunk mi is a párommal hétköznap beugrani a hivatalba.
Ezen túl vagyunk. Kijelentve, elköltözve :) Amitől inkább félünk az hogy keresztbe tennének. Így is volt már 2 időpont kitűzve, és mind a kettőt le kellett mondani, mert a család ezen része akkor éppen a másik tesó szallagavatójára készül, vagy a ballagásra, vagy éppen valami más, ami miatt nekik ez most nem felel meg.
Itt lett elegünk és azt mondtuk, hogy ha nem felel meg, nem kell eljönni. Nem titokban házasodunk csal nélkülük, ha mindenre van pár megjegyzés, ki tudja az esküvőn nem követnének-e el akármit hogy megkeserítsék a dolgot? Szóval ezért... is.
Így abszolút érthető. Hiszen a ti napotok. Én azért megmondanám, hogy ekkor lesz, aki akar, eljön, aki nem ér rá, az nem jön el. Csak, hogy ne érezzék úgy, mintha dacoskodnátok, hogy titokban kell csinálni az egészet.
Amúgy meg mit számít, ha nem mennek el valami ürüggyel, le vannak sajnálva. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!