Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A polgári esküvő ingyenes?
Csak akkor,ha elmentek 2 tanúval,semmi más.
Nálunk 6000Ft volt 5 évvel ezelőtt (anyakönvvezető,pezsgő,virág az asztalon /bár ez utóbbi mindenkinek ugyanaz/).
Úgy tudom, csak hétköznap ingyenes, hétvégéért kell valamennyit fizetni.
Illetve, ha kérsz pezsgőt, azt mindenképp ki kell fizetni.
Sok boldogságot először is a kérdezőéknek!:)
Pontosítanék, nem hétvége és hétköznap létezik, hanem hivatali idő és nem hivatali idő. Ha péntek (hétköznap) délután 5 az adott önkóban már nem hivatali idő, akkor az nem ingyenes.
Ingyenes, ha nem kértek semmit, csak hivatali időben aláírtok. (nincs zene, gyertyák összeérintése, pezsgőbontás, legalábbis Lipótvárosban így van). Viszont ebben az a jó, hogy az utcáról is behívhattok két embert tanúnak!:) Mindig erre gondoltam, amíg még a buszmegállónkban volt a Terem, hogy hátha egyszer behívnak. Hát nem!:))
Nekünk 4 éve volt, és teljesen ingyenes.
Pedig rendes esküvő volt, 50 vendéggel, zenével, pezsgőzéssel, szülőköszöntéssel.
Ja, és szombaton volt.
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!