Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Határ a csillagos ég! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Határ a csillagos ég! De mégis mennyi a különbség egy százezres és egy milliós nagyságrendű ruha közt? Megéri?

Figyelt kérdés

2014. máj. 12. 10:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

21

Nagyon jól bemutattad, hogy semmivel se szebbek a millió eurós ruhák, mint a noname ruhák.

De tényleg...

SEMMIVEL!

És ha egy ismeretlen valaki vesz egy Madonna féle 2 millás ruhát valami híresebb tervezőtől, azt szerintetek ki tudja majd a násznépből? Akinek az orra alá dörgöli a számlát meg a címkét :)

2014. máj. 12. 18:27
 22/26 anonim ***** válasza:

ma 18:27

Ez a lényeg. A tervező neve, és a drágakövek száma emeli fel a ruhák összegét, és nem az, hogy melyik szebb vagy csúnyább. Vannak csodaszép ruhák 100 ezres nagyságú összegért vagy olcsóbbért, és vannak milliós összegű ruhák amire sokan elborzadnának.

De ugye ott a híres tervező neve áll a címkén..:)

itt egy példa, hogy nem minden ruha éri meg az árát.

Ennek a ruha divattervezője a híres német Alexandra Fischer-Roehler. A Kaviar Gauche Németország legfontosabb divatmárkája. A menyasszonyi ruha átszámítva több millió forint. Én 100 forintot sem fizetnék érte.

[link]

2014. máj. 12. 18:36
 23/26 anonim ***** válasza:
44%
#6 ,köszönöm ,hogy ezt leírtad,annyira gyomorforgató ahogy itt mindenkit minősítenek aki ki "mert" adni több mint 20 ezret a ruhért. Az én ruhám 1 mill.volt és nagyon örültem hogy azt vehettem föl amit megálmodtam. Nagyon boldog vagyok hogy ennyire aprólékosan kidolgozott darabban mondhattam IGENt a férjemnek.Roppant kényelme volt mert az alakom nem mindennapi(75dd/ nem szilikon,/59 derék/90csípő/.Igen NEKEM megérte.
2014. máj. 12. 21:06
 24/26 anonim ***** válasza:
*kényelmes
2014. máj. 12. 21:22
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

11-es

A 6os valaszolo vagyok egy szakmunkas varrono mar lassan 25 eve.

Varrtam mar mindenfelet tobbek kozott hosszu evekig menyasszonyiruhakat tudom mirol beszelek. Sok menyasszony szeretne szazezres ruhat amit nem szalagmunkaban varrnak, de sajnos nem tudjak megfizetni igy azzal nyugtatjak magukat hogy a par tizezres ruha is ugyanolyan jo (nem azt mondom hogy rossz de van kulombseg hidd el). Nincs baj az olcso ruhakkal sem, de senki ne mondja nekem hogy ugyanolyan a szallagmunkaban varrt olcso ruha amibol egy nap tobb szeriat is megvarrunk.

2014. máj. 13. 08:57
 26/26 anonim válasza:
56%
Én 38.000 ft-ért vettem a ruhámat, senki nem mondta meg róla, hogy ilyen olcsó.... Neten rendeltem, nekem varrták, és most kitisztítva áll a szerényben :) Abszolút megérte, mert amit a kölcsönzőben 90 000-ért néztem, meg sem közelítette ezt... ennyit a drága ruhákról....
2014. máj. 13. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!