Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határ a csillagos ég! De mégis mennyi a különbség egy százezres és egy milliós nagyságrendű ruha közt? Megéri?
6-qs, ha tudnád az igazságot, nem égetnéd magad!
De ha neked jó, nekünk csak kellemes perceket szereznek az olyan "szakemberek" mint te!
Anyagárban, nincs milliós határ (kivéve ha gyémánt berakású vagy hasonló).
Tegyük fel egy nagyon jó minőségű csipkét és selymet veszel, métere 25 000 Ft. (1*15 m szokott lenni)
Kell max 10 méter ezekből, ha jó nagy a ruha meg nem spórolnak.
Ez 250 000 Ft.
Ami e felett van, az már a címke, a varrónő, a tervezési díj.
Ha nem egyedit tervezel, akkor egy már meglévő mintát választanak ki, tehát ez 0 Ft.
Ha egy varrónő 100 000 Ft-nál többet kér egy ruha megvarrásáért (magáért a varrásért) az lehúzás.
Ez így 350 000 Ft, és elég magas minőség.
Na ami efölött van (gyémánt, vagy swarovski berakás, kutyafüle, és + a címke).
Szerintem aki 350 000 Ft-nál többet költ egy menyasszonyi ruhára, az egy picit buta és rászedhető.
Lehet megsértődni. :)
10-es vagyok.
Nem arról van szó, hogy nem engedhetem meg magamnak a százezres ruhát, ezért leszólom a drágábbakat. Egyszerűen azt gondolom, hogy nem lennék boldogabb egy méregdrága ruhától. De egy nagy utazástól valószínűleg igen. Inkább valami jó hosszú, és élményekben gazdag nászút. Persze, lehetne együtt a kettő is, de minek szórjam a pénzt, ha nem okozna örömet egy drága ruha viselése? Szép szeretnék lenni az esküvőmön és boldog. Hogy turkálóból van-e a ruhám, vagy a legmárkásabb, legfelkapottabb boltból nem igazán érdekel. És ezért fogom a legolcsóbbat választani, ami tetszik. Ha ez súrolja a párszázezret, mert nem találok szépet az alatt, akkor persze az lesz. De nem hiszem, hogy ne találnék kedvemrevalót olcsóbban. A milliókat nagyon túlzásnak érzem. Ha lennének kidobnivaló millióim, akkor inkább jótékonyságra fordítanám.
Persze nem vagyunk egyformák. Ha te olyan nő vagy, akit a divat ennyire foglalkoztat, akkor ilyen vagy. Nem ítélem ezt el, csak a kérdésedre válaszolva elmondtam a véleményemet. Nem jó, hogy így beszélsz a válaszolókkal, mert mi tényleg csak a véleményünket hangoztatjuk, amire ugye kíváncsi voltál. Szerintem nem a ruha teszi az esküvőt, szerinted igen. Ennyi. Máshogy vélekedümk a világról, nincs ezzel baj.
15-ös, köszönöm. Ilyesmi válaszokra gondoltam :)
És a vélemény oké, csak lenne a válaszban valami érdemleges is, valami indoklás, magyarázat, tény, adat, alátámasztás.. valami. Mert nem szubjektív véleményekre voltam kíváncsi, ez sehol nincs a kérdésemben.
Az, hogy mi a különbség a kettő közt, mióta szubjektív? A minőségük szubjektív?
Egyébként tényleg nem lenne baj, ha valaki véleményt IS ír, csak nem az volt a kérdés, hogy nektek mi a fontosabb, egy drága ruha vagy egy nászút.
Hogy mi a különbség a milliós és százezres ruhaköltemények között? Egyszerű a válasz: A tervező neve,és az ha drágakövek vannak rajta.
PL:
Ez a ruha olasz Mauro Adami tervezőé, és pottom 75 millió forintba kerül. Platinából és több mint 40 méter selyemből készült.
Ennek a ruhának Giorgio Armani a tervezője, és csak kivételesen gazdagok tudják megfizetni. Nem hiába igazi hercegnő viselte.
Ára millió euróba kerül..
Ez a ruha szerényebb, pedig szintén híres tervező keze munkája. Madonna viselte, átszámítva 2 millió forintba került.
A többi ruha ismeretlen tervező munkái, és egyik sem drágább 100 ezer forintnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!