Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Határ a csillagos ég! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Határ a csillagos ég! De mégis mennyi a különbség egy százezres és egy milliós nagyságrendű ruha közt? Megéri?

Figyelt kérdés

2014. máj. 12. 10:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

6-qs, ha tudnád az igazságot, nem égetnéd magad!

De ha neked jó, nekünk csak kellemes perceket szereznek az olyan "szakemberek" mint te!

2014. máj. 12. 10:42
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem téged parasztoztalak le, hanem azt állapítottam meg, hogy a többség inkább az olcsó ruhát választja, mert alig van látványra különbség, és a rokonság úgysem veszi észre, mert nem ért hozzá. Sőt, ő maga sem. Ezért inkább másra költi a pénzét. Mert ugye neki nem éri meg. Lehet, hogy én nem vagyok valami tapintatos és kedves tündibündi lány, de jópáran közületek sem különbek, sőt!
2014. máj. 12. 10:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Azért szól százezres és milliós ruhák közti különbségről a kérdésem, és nem 30 ezres kínai vagy használt ruhákról, és milliósokról, mert aki nem engedheti meg magának, az úgyis csak sz*rozni fogja a milliósat, és ódákat fog zengeni a műanyag olcsó szépségekről. Itt baromi nagy az elfogultság, és hogy kinek mi felel meg, de én a VALÓS különbségre voltam kíváncsi, hogy mivel tud többet egy milliós ruha.
2014. máj. 12. 11:11
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

Anyagárban, nincs milliós határ (kivéve ha gyémánt berakású vagy hasonló).

Tegyük fel egy nagyon jó minőségű csipkét és selymet veszel, métere 25 000 Ft. (1*15 m szokott lenni)

Kell max 10 méter ezekből, ha jó nagy a ruha meg nem spórolnak.

Ez 250 000 Ft.

Ami e felett van, az már a címke, a varrónő, a tervezési díj.

Ha nem egyedit tervezel, akkor egy már meglévő mintát választanak ki, tehát ez 0 Ft.

Ha egy varrónő 100 000 Ft-nál többet kér egy ruha megvarrásáért (magáért a varrásért) az lehúzás.

Ez így 350 000 Ft, és elég magas minőség.

Na ami efölött van (gyémánt, vagy swarovski berakás, kutyafüle, és + a címke).

Szerintem aki 350 000 Ft-nál többet költ egy menyasszonyi ruhára, az egy picit buta és rászedhető.

Lehet megsértődni. :)

2014. máj. 12. 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
1*1,5 lemaradt a vessző.
2014. máj. 12. 11:24
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

10-es vagyok.

Nem arról van szó, hogy nem engedhetem meg magamnak a százezres ruhát, ezért leszólom a drágábbakat. Egyszerűen azt gondolom, hogy nem lennék boldogabb egy méregdrága ruhától. De egy nagy utazástól valószínűleg igen. Inkább valami jó hosszú, és élményekben gazdag nászút. Persze, lehetne együtt a kettő is, de minek szórjam a pénzt, ha nem okozna örömet egy drága ruha viselése? Szép szeretnék lenni az esküvőmön és boldog. Hogy turkálóból van-e a ruhám, vagy a legmárkásabb, legfelkapottabb boltból nem igazán érdekel. És ezért fogom a legolcsóbbat választani, ami tetszik. Ha ez súrolja a párszázezret, mert nem találok szépet az alatt, akkor persze az lesz. De nem hiszem, hogy ne találnék kedvemrevalót olcsóbban. A milliókat nagyon túlzásnak érzem. Ha lennének kidobnivaló millióim, akkor inkább jótékonyságra fordítanám.

Persze nem vagyunk egyformák. Ha te olyan nő vagy, akit a divat ennyire foglalkoztat, akkor ilyen vagy. Nem ítélem ezt el, csak a kérdésedre válaszolva elmondtam a véleményemet. Nem jó, hogy így beszélsz a válaszolókkal, mert mi tényleg csak a véleményünket hangoztatjuk, amire ugye kíváncsi voltál. Szerintem nem a ruha teszi az esküvőt, szerinted igen. Ennyi. Máshogy vélekedümk a világról, nincs ezzel baj.

2014. máj. 12. 12:05
 17/26 A kérdező kommentje:

15-ös, köszönöm. Ilyesmi válaszokra gondoltam :)

És a vélemény oké, csak lenne a válaszban valami érdemleges is, valami indoklás, magyarázat, tény, adat, alátámasztás.. valami. Mert nem szubjektív véleményekre voltam kíváncsi, ez sehol nincs a kérdésemben.

2014. máj. 12. 12:26
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem írtad a kérdésedbe, hogy adatokat kérsz. :) Ez egy olyan témakör, ahol a szubjektivitás nem elhanyagolható. De reméljük, van itt valami kompetens ember, aki számokkal alátámasztja neked, miért nem biztos, hogy megéri milliókat kiadni egy ruháért.
2014. máj. 12. 12:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Az, hogy mi a különbség a kettő közt, mióta szubjektív? A minőségük szubjektív?

Egyébként tényleg nem lenne baj, ha valaki véleményt IS ír, csak nem az volt a kérdés, hogy nektek mi a fontosabb, egy drága ruha vagy egy nászút.

2014. máj. 12. 13:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi a különbség a milliós és százezres ruhaköltemények között? Egyszerű a válasz: A tervező neve,és az ha drágakövek vannak rajta.

PL:

Ez a ruha olasz Mauro Adami tervezőé, és pottom 75 millió forintba kerül. Platinából és több mint 40 méter selyemből készült.

[link]

Ennek a ruhának Giorgio Armani a tervezője, és csak kivételesen gazdagok tudják megfizetni. Nem hiába igazi hercegnő viselte.

Ára millió euróba kerül..

[link]

Ez a ruha szerényebb, pedig szintén híres tervező keze munkája. Madonna viselte, átszámítva 2 millió forintba került.

[link]

A többi ruha ismeretlen tervező munkái, és egyik sem drágább 100 ezer forintnál

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 12. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!