Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok egy pénteki vagy vasárnapi esküvőhöz?
Az étteremnek ahol (?) szeretnénk tartani az esküvőnket nagyon jó ajánlata van azoknak a pároknak, akik pénteken vagy vasárnap tartják az esküvőjüket. A teljes árból 15% kedvezményt adnak és ingyenes lenne a díszítés.
Én annyira nem vagyok híve a dolognak, mert sokan dolgoznak mondjuk pénteken, de ennyi erővel meg van aki szombaton is dolgozik, mondja a párom.
Ti szerveznétek esküvőt péntekre vagy vasárnapra? (szerintem a vasárnap még rosszabb választás, mint a péntek..hiszen hétfőn mindenki dolgozik...általában:P)
Szia!
Nekünk is pénteken lesz az esküvőnk, igazából mi is a kedvezmények miatt döntöttünk így,mert a tesóm,anyum,párom és én is 99%ban dolgozom szombat-vasárnap így nekem mind1, lett egy hosszú hétvégénk legalább:)
Szerintem is jó a pénteki esküvő, nagyon sok helyen csak délig dolgoznak pénteken (pl. a hivatalokban),
nyáron a vasárnapi esküvőt is jónak tartom, mivel pl. nincs iskola, diákoknak, pedagógusoknak abszolút jó.
Nekünk vasárnap volt az esküvőnk, mert a rokonságban sokan dolgoznak vendéglátásban, és így el tudtak jönni, szombaton nem tudtak volna eljönni.
Az persze ideális, ha az utána következő hétfő munkaszüneti nap, akkor senkinek se lehet kifogása.
Jó készülődést kívánok nektek!
mi eredetileg pénteken akartuk (13-ára :D ) de sajnos nem kaptam akkorra szabadságot, így ugyan mindegy volt, hogy mikor lesz, végül szombaton lett (mert annak a dátumnak szép hangzása, dallama volt)
A vasárnap nem biztos, hogy a legjobb döntés, ha éjjelig tartó mulatozást akartok.
Pénteken 6tól kezdődő szertartásra munka után is oda lehet érni szerintem (persze nyilván attól is függ, hogy helyileg hol van az esküvő)
Én biztosan bevállalnám, azért a 15% elsőre nem tűnik soknak, a valójában viszont 100ezres tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!