Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Változik valami attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változik valami attól, hogy összeházasodunk?

Figyelt kérdés
Az érzésre gondolok. Egy ideje már együtt élünk, hamarosan összeházasodunk, és úgy érzem hogy ezután még többet jelent majd számomra a párom (lelkileg). Más is érezte ezt?
2009. dec. 27. 09:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
62%
Ha az Oltár előtt megfogadom, hogy ezt a férfit akarom egész életemre és senki mást, akkor az nagy erőt ad szerintem. Egészen más azt mondani, hogy a férjem, mint azt, hogy az élettársam. Nekem hatalmas pluszt ad, alig várom, hogy a felesége legyek és ugyanott folytassuk, ahol az esküvő napján abba hagytuk. Gyakorlatilag semmi nem fog változni, de fantasztikus érzés lesz a szeretett férfi nejeként felkelni.
2009. dec. 27. 17:39
 12/18 anonim válasza:
igen m,egváltzoik.Ha van gyereked akkor mondhatod : egyedül nevelem és : mindenben 50 % (kaja pia suliban :D)
2009. dec. 27. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:

attól, h nem vagyunk összeházasodva, nem használom a páromra azt a degradáló szót, h élettársam... csúnya szó, általában bűnügyi hírekben találkozunk vele...

azt szoktam mondani, h a kedvesem, a párom, gyermekem apja, stb.

engem spec attól rázna ki a hideg, ha azt kéne mondani, h a férjem.

ja, és az is jó, h a gyerek csomó kedvezményt kap, több a csp., stb.

ma már abból is kinőttek az emberek, h lezabigyerekezzék azokat, akiknek a szülei nincsenek összeházasodva...

2009. dec. 27. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalat!!! Nem kell a papir! Ha házasok vagytok, utánna nagyon kinos a válás. Ha meg csak együtt éltek, senki nem veszi észre ha külön mentek. Papir nélkül is lehetek BOLDOGOK.
2009. dec. 28. 20:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az érzés nem minden esetben változik főleg azok esetében, akik már régen együtt élnek. Ezért van az, hogy akik sok évig együtt élnek házasság előtt és már romlik a kapcsolat, összeházasodnak, hogy jobb legyen, aztán pár hónap múlva elválnak. Mert alapjában véve nem változtat a kapcsolatukon. Addig is együtt éltek, talán gyerekük is volt már. Erre számtalan példa van.
2009. dec. 29. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:

mi előtte is boldogok voltunk, és utána is azok vagyunk.

igaza van az előttem szólóknak, hogy mindenkinek mást jelent ez. mindenki máshogy ítéli meg , hogy számára ez mennyire fontos.

mi szerettük volna az esküvőt, tudod a halál választhat el... sztem ez az egyik legszebb jele annak, hogy 2 ember szerelme törvényesen összeforr (törvényesen az égben, egyébként nem vagyok nagyon hívő, de ez olyan szép szerintem)

minden lány kiskorában arról ábrándozik, hogy egyszer a szerelmével összeházasodik, miért változik ez meg felnőttkorra, nem értem?.

én olyan büszkén mondom, hogy a férjem, vagy hogy a felesége vagyok.

a gyereknek is jobb, hogy így tényleg egy családként vagyunk együtt.

de nincs abban sem sem semmi rossz, ha 2 ember együtt él házasság nélkül, úgy is le lehet élni gyönyörűen egy életet.

sok boldogságot

2009. dec. 29. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk nem változott semmi!Ugyanúgy szeretjük egymást,mint előtte!!Én is úgy éreztem,mint te az esküvői készülődés közepette és ez nagyon jó érzés volt!
2010. jan. 1. 16:07
 18/18 anonim ***** válasza:

szia! mi is együtt éltünk a házasság előtt, mindenki mondta, hogy úgysem változik semmi, de ez nem igaz! MINDEN megváltozott, minden sokkal jobb lett! olyan, mint az elején volt, ugyanaz az érzés, ahányszor kimondom azt a szót, hogy "férjem" mindig olyan jó érzés...meg nem csak az az egy nap a csodálatos, hanem a megelőző 3-4 hónap a készülődés, ruhapróba, ilyenek...tudom, ezek gyerekes dolgoknak hatnak, de annyi új energiát ad az embernek, és szerintem a kapcsolatnak is, hogy mindenképpen érdemes :)

(meg egyáltalán: minek nevezzelek :): barátom: nem annál több; élettársam: zsaru magazin, bűnügy rovat, párom: hideg ráz ettől a szótól, bulváros...) zárójeles rész vicc volt, szóval:

a válás miatt aggódóknak üzenem, hogy házassági szerződés is van a világon, aki annyira be akarja magát biztosítani.

2010. jan. 15. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!