Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változik valami attól, hogy összeházasodunk?
attól, h nem vagyunk összeházasodva, nem használom a páromra azt a degradáló szót, h élettársam... csúnya szó, általában bűnügyi hírekben találkozunk vele...
azt szoktam mondani, h a kedvesem, a párom, gyermekem apja, stb.
engem spec attól rázna ki a hideg, ha azt kéne mondani, h a férjem.
ja, és az is jó, h a gyerek csomó kedvezményt kap, több a csp., stb.
ma már abból is kinőttek az emberek, h lezabigyerekezzék azokat, akiknek a szülei nincsenek összeházasodva...
mi előtte is boldogok voltunk, és utána is azok vagyunk.
igaza van az előttem szólóknak, hogy mindenkinek mást jelent ez. mindenki máshogy ítéli meg , hogy számára ez mennyire fontos.
mi szerettük volna az esküvőt, tudod a halál választhat el... sztem ez az egyik legszebb jele annak, hogy 2 ember szerelme törvényesen összeforr (törvényesen az égben, egyébként nem vagyok nagyon hívő, de ez olyan szép szerintem)
minden lány kiskorában arról ábrándozik, hogy egyszer a szerelmével összeházasodik, miért változik ez meg felnőttkorra, nem értem?.
én olyan büszkén mondom, hogy a férjem, vagy hogy a felesége vagyok.
a gyereknek is jobb, hogy így tényleg egy családként vagyunk együtt.
de nincs abban sem sem semmi rossz, ha 2 ember együtt él házasság nélkül, úgy is le lehet élni gyönyörűen egy életet.
sok boldogságot
szia! mi is együtt éltünk a házasság előtt, mindenki mondta, hogy úgysem változik semmi, de ez nem igaz! MINDEN megváltozott, minden sokkal jobb lett! olyan, mint az elején volt, ugyanaz az érzés, ahányszor kimondom azt a szót, hogy "férjem" mindig olyan jó érzés...meg nem csak az az egy nap a csodálatos, hanem a megelőző 3-4 hónap a készülődés, ruhapróba, ilyenek...tudom, ezek gyerekes dolgoknak hatnak, de annyi új energiát ad az embernek, és szerintem a kapcsolatnak is, hogy mindenképpen érdemes :)
(meg egyáltalán: minek nevezzelek :): barátom: nem annál több; élettársam: zsaru magazin, bűnügy rovat, párom: hideg ráz ettől a szótól, bulváros...) zárójeles rész vicc volt, szóval:
a válás miatt aggódóknak üzenem, hogy házassági szerződés is van a világon, aki annyira be akarja magát biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!