Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell esküvőre a sógorom fiát kisminkelni? Miért nem jó amilyen?
Ez csak újabban szokás. Nálunk nem volt sminkelve a vőlegény, sőt én sem nagyon. Még sem fénylett az arcunk az amatőr képeken sem.
Kell egy kis jövedelem a kozmetikusoknak is.
Ne dekorsminkre gondolj, csak korrekcióra. A vőlegényt is megviseli az esküvő előtti stressz, kevesebbet alszik, fáradtabb, feszültebb. Kijöhet 1-2 pattanás, kicsit karikásabb a szeme, ennyit nem gáz korrigálni. Meleg időben izzadósabb férfiak egy kis púdert, mattító krémet is kaphatnak, hogy ne csillogjon a fejük.
Egy ilyen csillogás nem szép, férfi arcán sem, és hát mindenki szeretne jól mutatni az esküvői képein: [link]
De itt egy külföldi oldalról egy vőlegénysmink előtte-utána képe: [link]
Szépen látszik, hogy tüntették el a fényes foltokat, a pattanást, tompították a szem alatti sötét foltot, picit igazították a szemöldökvonalat fésüléssel. Az előtte kép nélkül viszont nem gondolnád első ránézésre, hogy sminket visel az úr. :)
Az én vőlegényemnek majdnem olyan natúr sminkje lesz, mint nekem.
Lesz neki púder és szemhéjfesték is. A halvány rúzs is fontos.
Ja, és férfiak estében inkább ápolni kellene a bőrt, elmenni bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz, napi rendszerességgel foglalkozni vele, mint rákenni a sok kakát, amitől még rondább lesz a bőre és még homárnak, vagy metroszexuálisnak is nézik.
Aki pedig hőségben házasodik, izzadékony férfi, használjon transzparens hintőport.
"Aki pedig hőségben házasodik, izzadékony férfi, használjon transzparens hintőport."
Nekem (nő) transzparens púderem van. Az nem sokkal jobb? Arca kifejlesztve, hogy ne tömítse el a pórusokat, és okozzon pattanást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!