Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell esküvőre a sógorom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell esküvőre a sógorom fiát kisminkelni? Miért nem jó amilyen?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 09:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%

Ez csak újabban szokás. Nálunk nem volt sminkelve a vőlegény, sőt én sem nagyon. Még sem fénylett az arcunk az amatőr képeken sem.

Kell egy kis jövedelem a kozmetikusoknak is.

2014. máj. 7. 09:38
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
Az én férjem ki volt sminkelve a nagy napra, még ajakbalzsamot is kapott.
2014. máj. 7. 09:45
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne dekorsminkre gondolj, csak korrekcióra. A vőlegényt is megviseli az esküvő előtti stressz, kevesebbet alszik, fáradtabb, feszültebb. Kijöhet 1-2 pattanás, kicsit karikásabb a szeme, ennyit nem gáz korrigálni. Meleg időben izzadósabb férfiak egy kis púdert, mattító krémet is kaphatnak, hogy ne csillogjon a fejük.

Egy ilyen csillogás nem szép, férfi arcán sem, és hát mindenki szeretne jól mutatni az esküvői képein: [link]

De itt egy külföldi oldalról egy vőlegénysmink előtte-utána képe: [link]

Szépen látszik, hogy tüntették el a fényes foltokat, a pattanást, tompították a szem alatti sötét foltot, picit igazították a szemöldökvonalat fésüléssel. Az előtte kép nélkül viszont nem gondolnád első ránézésre, hogy sminket visel az úr. :)

2014. máj. 7. 09:53
 14/25 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen mai korunk vőleánya . Lassan összemosódik a két nem teljesen. Hányinger.
2014. máj. 7. 09:54
 15/25 anonim ***** válasza:
12%

Az én vőlegényemnek majdnem olyan natúr sminkje lesz, mint nekem.

Lesz neki púder és szemhéjfesték is. A halvány rúzs is fontos.

2014. máj. 7. 10:02
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Nekem párom a mindennapi életben is használ korrektort, mert hiába majdnem 30 még rendszeresen előjönnek pattanások rajta és nagyon zavarják, így kapott különt, mert az elején az enyémre járt rá, az meg minden csak nem higiénikus. Szóval pláne egy esküvőre a korrekciós "sminket" egy pasin én nem ítélem el, sőt legyen is, mert hogy néz ki, hogy a menyasszony majd tökéletes bőrrel, gyönyörű sminkkel van a fotókon mellette pedig a vőlegény karikás szemű, fénylő arcú esetleg még pattanásos is. (és most az amatőr fotókról beszélek vagy az esküvő alattiakról, nem pedig a direkt esküvői fotózásról, ahol retusálják a képeket.)
2014. máj. 7. 10:08
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Na igen, az is egy szempont, amit az utolsó ír: a menyasszony ott áll szép sminkben, hibátlan bőrrel, mellette meg a vőlegény csillogós fejjel, bőrhibákkal, karikás szemmel. Egymás mellé téve őket túl nagy a kontraszt így, ezért is indokolt egy kis finom korrekció.
2014. máj. 7. 10:41
 18/25 anonim ***** válasza:
11%
Én nem, tudom, ti kikkel házasodtok, de az én férjemre, és a baráti társaságunk egyik tagjára sem kellett smink, mégis jól néztek ki. A munkám olyan, hogy sminkelt pasik között mozgok, de színpadon és kamerákon kívül a magánéletben sminkelt pasit látbni egyszerűen förtelem. Inkább egy ragyás férfi, mint egy bababőrűnek sminkelt (a sminket persze egyből mindenki kiszúrja) metroszexuális, páwa.
2014. máj. 7. 11:37
 19/25 anonim ***** válasza:
22%

Ja, és férfiak estében inkább ápolni kellene a bőrt, elmenni bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz, napi rendszerességgel foglalkozni vele, mint rákenni a sok kakát, amitől még rondább lesz a bőre és még homárnak, vagy metroszexuálisnak is nézik.

Aki pedig hőségben házasodik, izzadékony férfi, használjon transzparens hintőport.

2014. máj. 7. 11:52
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

"Aki pedig hőségben házasodik, izzadékony férfi, használjon transzparens hintőport."

Nekem (nő) transzparens púderem van. Az nem sokkal jobb? Arca kifejlesztve, hogy ne tömítse el a pórusokat, és okozzon pattanást?

2014. máj. 7. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!