Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre készülünk, de nem szeretnénk túl nagy lagzit csapni, csak a szűk családot hívnánk meg. Ki számít bele ebbe a "kategóriába" szerintetek?
Nagyszülők(ha vannak),nagynénik,nagybácsik,unokatestvérek...
Ha unokatestvéreknek vannak gyerekeik,akkor már bővül a létszám :S
Sorrendben:
Szülők, testvérek, nagyszülők, keresztszülők eddig szinte kötelező, tovább: első unokatestvérek, nagybácsik és nagynénik
Nálunk a parom édesanyja, a testvére es a gyerekei, a baratnoje es annak gyerekei, a testvér volt felesége es édesanyja (a parom anyjának tobb évtizedes baratnoje az ex anyja es az exszel is jo a kapcsolat) , a nagynénje es a férje, az o gyerekeik es azok gyerekei, illetve az en anyám es a testvérem lesz jelen. Nálunk minden csaladi ünnepen ok vannak jelen.
Amúgy a valoban szűk család általában a szulo es a testvér, illetve azok partnere es a gyerekeik.
A szűk családba szerintem is a szülők, testvérek, nagyszülők számítanak bele.
A nagybácsi-nagynéni-unokatestvér szerintem már nem szűk család (bár nálunk ez csak plusz 5 fő lenne, de az egyik barátnőmnek pl. 23 unokatestvére van... Ott már, ha jönnek a párjaik is, az plusz 46 fő, az már minden csak nem szűk).
Kinek mi. Nekem a szülők, nagyszülők, testvérek és családjuk tartozik bele a szűk családba. Nálunk ez összesen 5 fő (a két családot együtt nézve).
Egyébként se nagy a család egyik részen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!