Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötéskor 1-2 éves baba lehet a pár karjában, vagy a nagyszülőknél kell?
1- éves gyerek én igyáztam már mint bébiszitter, úgy,mhogy a szülők a köelben sem voltak...tehát simán rábízhatő valakire..
Nem feltétlenül jő, ha a pár kezében van( elég sok dologra kell figyelni), de el kell rá készülni, hogy a szertartáson ha nagyon oda kaar menni, akkor megtehesse.
Az u okatesómáknál pont igy vo,t..a. Szertartás felenél ült az anyja ölébe..
Addigra már ugye megvolt, a gyűrűhúzás..aláírás..stb...csak az a.k. vezető mondta még a szöveget...
Nem hanoskodott, nem hisztizett, semmi, csak annyit lehettt hallani, hogy a nagymamával nem értenek egyet...( nem akarta engedni) de ez kb2 sec volt...disekt első sorba ültek
Tudod van egy ilyen íratlan szabály, hogy csecsemőt/pici gyereket esküvőre ne. A lagziban legyen ott, őrjöngjön, de nem tudom miért kell ezt erőltetni, akár polgárinál, akár templominál, nagyon be tud kavarni és bizony egy tahó állat az, aki ilyenkor nem oson ki azonnal a gyerekkel. Miért jó az neked, ha egy vörösfejes ordítás esetén az egyértelműen idegtépő és tarthatatlan, kínos szituációt mindenki épp. hogy viseli, kínos tekintetek, szájhúzások és jogosan ideges arckifejezések közepette? Miért van valakinek annyi esze, hogy a nagy napján kockáztatja ezt? Ettől kell, hogy emlékezetes legyen? Akkor is szemétség az egyebegyűltekkel szemben, ha a házasodóké a gyerek, akkor is, ha csak egy rokoné. Milyen jogon teszel ki ennek bárkit is? Az emberek ajándékra való pénzt, utazási költséget, időt, energiát, s minden családi patáliát, ami ezzel jár nem kímálve megjelennek ott, te meg arcukba tolnád az ortájt. Szerintem ez messzemenően inkorrekt. Nem kell, hogy ott legyen és kész.
Ez sincs előttem, hogy hogyan húzzátok fel egymás ujjára a gyűrűt, ha a kézügyben ott egy műveletet tökéletesen ellehetített gyerek. Lesz még eleget együtt a család.
-Csókoljátok meg egymást.
Erre a karon ülő baba pont közbetolja a fejét.
Nincs is ettől romantikusabb.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!