Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy jól választottam?
pfffff..
hát igen 24 évesen nagy élettapasztalatod van... pláne 2 hét után eljegyzés..
okos.
Hú de rosszul esne a lány helyében nekem, hogy a párom szülei utálnak a hátam mögött, mert nem vagyok nemzetségükbeli..
De az még rosszabbul esne, hogy a párom nem képes kiállni mellettem, és nem szeret annyira, hogy megvédjen a családja áskálódásától.
És az is rosszul esne, hogy annyira tudja befolyásolni a családja, hogy elgondolkozik azon, összeillünk-e.
És az is rosszul esne, hogy mindezt idegenekkel beszéli meg, nem velem.
Folytassam?
Ne másokra hallgass hiába a családod. 6 év alatt csak megismerted...ÉREZNED KELL hogy ő az, akivel le akarod élni az életed. Ha nem érzed ott gond van.
amúgy nem tudom mit kellett szegény 24 éves lányt lehurrogni. Még akár 2 hét után is tudhatja az ember ha megtalálta az igazit.
pl A férjemmel mi 1 hónap után jegyeztük el egymást, másfél év után meg esküvő volt. 25 éves voltam, ő meg 22, amikor összeházasodtunk. És? Nem bántunk meg semmit sem. Tökéletes minden, és ezen 10-20-30 50 év sem fog változtatni.
Nem kell mindig azzal jönni hogy persze most még minden jó de később szar lesz....az ilyesmit azok vetítik előre akiknek savanyú a szőlő, és ha ők nem boldogok, akkor húzni akarják lefelé a másikat is...
Tuti nem vagy hivo de ezt mondja kereszteny hit gondolkodj el rajta.
,, a FERFI elhagya apjat annyat es csaladjat egy egy teste valik felesegevel,,
Magyarul ha nosulsz felnott leszel csaladfo es ez lesz a te ks uj csaladod
Nem anyad apad mndja meg mit tegyel a feleloseeg a tied.
Ha a lanyt elveszed akkor soha tobbet nem kell hogy a csaladod beleszoljon barmibe is es ezt nem is szabad hagyni.
A te csaladod a feleseged lesz a tobbiek pedig mar rokonok lesznek beleszolasi jog nelkul.
Sok boldogsagot es legy iigazi ferfi !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!