Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnan tudom, hogy jól választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy jól választottam?

Figyelt kérdés
Juliusban lesz az esküvönk, de a családom nem fogadta el a mai napig a barátnőmet. 6 éve vagyunk együtt.
2014. ápr. 26. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
Ha fel kell tenned magadnak ezt a kérdést (vagy itt Gyakorin), akkor nem jól választottál. Magamból kiindulva, egy percig nem volt kétségem, hogy vele akarom leélni az életemet, és mondhatott volna a családom vagy az övé is bármit, akkor sem változott volna meg ez az érzés. Vagy érzed, amit ilyenkor érezni kell, vagy ha nem, akkor rossz emberrel fogod júliusban összekötni az életedet. Legyél tisztességes, még most mondd el neki! (Mi az első percben tudtuk, hogy egymással akarunk megöregedni, két hét után el is jegyeztük egymást.) 24/N és 27/F
2014. ápr. 26. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

pfffff..

hát igen 24 évesen nagy élettapasztalatod van... pláne 2 hét után eljegyzés..

okos.

2014. ápr. 26. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Hú de rosszul esne a lány helyében nekem, hogy a párom szülei utálnak a hátam mögött, mert nem vagyok nemzetségükbeli..

De az még rosszabbul esne, hogy a párom nem képes kiállni mellettem, és nem szeret annyira, hogy megvédjen a családja áskálódásától.

És az is rosszul esne, hogy annyira tudja befolyásolni a családja, hogy elgondolkozik azon, összeillünk-e.

És az is rosszul esne, hogy mindezt idegenekkel beszéli meg, nem velem.

Folytassam?

2014. ápr. 26. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Az okos boldog házasságban él. :) És tartom a véleményem, miszerint az ember csak akkor házasodjon, ha biztos a párjában.
2014. ápr. 26. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
7%
majd, ha lesz mögötted 20-25 év elválik, mennyire volt okos döntés 24 évesen megházasodni. én senkinek sem javaslom ilyen fiatalon....
2014. ápr. 26. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha ezt a kérdést felteszed rosszul választasz, mert azt mutatja, hogy nem vagy 100%-osan biztos benne. Én ismerek sok "perzsát", lehet, hogy nem véletlenül mondják ezt a szüleid, és ezt minden fajgyűlölet nélkül mondom, de a kultúrás különbség egy magyar és egy közelkeleti között óriási. Ismerek "vegyespárosokat", és kisebb különbségnél tud jól működni, pl. spanyol-magyar, orosz-magyar, olasz-magyar, de a közelkeleti ember nagyon nehezen idomul, rokonságban is van ilyen házasság, nem egyszerű az eset.
2014. ápr. 27. 06:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le a családoddal és rakd helyre őket. Mond el nekik,hogy ő a te választottad, feleségül fogod venni és mindnekinek megkönnyítik a dolgát ha nem áskálódnak ellene és elfogadják.
2014. ápr. 28. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Ne másokra hallgass hiába a családod. 6 év alatt csak megismerted...ÉREZNED KELL hogy ő az, akivel le akarod élni az életed. Ha nem érzed ott gond van.

amúgy nem tudom mit kellett szegény 24 éves lányt lehurrogni. Még akár 2 hét után is tudhatja az ember ha megtalálta az igazit.

pl A férjemmel mi 1 hónap után jegyeztük el egymást, másfél év után meg esküvő volt. 25 éves voltam, ő meg 22, amikor összeházasodtunk. És? Nem bántunk meg semmit sem. Tökéletes minden, és ezen 10-20-30 50 év sem fog változtatni.

Nem kell mindig azzal jönni hogy persze most még minden jó de később szar lesz....az ilyesmit azok vetítik előre akiknek savanyú a szőlő, és ha ők nem boldogok, akkor húzni akarják lefelé a másikat is...

2014. ápr. 29. 04:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Tuti nem vagy hivo de ezt mondja kereszteny hit gondolkodj el rajta.

,, a FERFI elhagya apjat annyat es csaladjat egy egy teste valik felesegevel,,

Magyarul ha nosulsz felnott leszel csaladfo es ez lesz a te ks uj csaladod

Nem anyad apad mndja meg mit tegyel a feleloseeg a tied.

Ha a lanyt elveszed akkor soha tobbet nem kell hogy a csaladod beleszoljon barmibe is es ezt nem is szabad hagyni.

A te csaladod a feleseged lesz a tobbiek pedig mar rokonok lesznek beleszolasi jog nelkul.

Sok boldogsagot es legy iigazi ferfi !!!

2014. ápr. 29. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!