Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ket orszagban eskuvot hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ket orszagban eskuvot hogyan?

Figyelt kérdés
Most mit csinaljunk? Az en csaladom magyar, a parome dan. Penzugyileg nem megoldhato, hogy az egyik csaladot a masik orszagba utaztassuk. Tehat 2 helyen kell megoldanunk az eskuvot. De ha jol tudom, nem lehet ketszer eskudni. Hogy lehet megoldani?
2014. márc. 28. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyik helyen polgári, másik helyen egyházi.
2014. márc. 28. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Igy van, polgari esküvő nem lehet csak egy. Tehat ha kint házasodsz, azt Magyarorszagon csak honositani lehet.

Lehet a masik helyen egyhazi esküvőt tartani, ahogy az elso is irta.

Vagy csak a szülőket ki utaztatni - mi is igy csináljuk.

2014. márc. 28. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
mi is igy csináltuk, részemröl csak a szüleim, nagymamám és a bátyám jöttek. nekik kifizettük a repjegyet, szállást, itt voltak még 4 napot, hál istennek ennél nagyobb esküvöt nem is szeretettem volna.
2014. márc. 28. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Ott legyen a polgári, ahol egyszerűbb a papírmunka.

Ha akartok egyházit, akkor azt a másik országban megszervezhetitek, de ha nem, akkor szerintem az is jó megoldás, ha csaptok egy nagy bulit vagy vacsorát, ahogy nektek tetszik.

2014. márc. 28. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Ha dániában éltek, ott legyen a polgári, egyszerűbb.

Ha templomit is akartok, az lehet Magyarországon akkor.

Ha nem, akkor lehet kérni egyfajta álszertartást is, nem kerül sokba. Ugyanazt mondják el, mint a rendes szertartáson, alá is írtok papírokat. Egyik rokonoméknak volt így, hogy szűk családi körben a valódi esküvő, egy-két hónappal később pedig lagzi álszertartással. A vendégek nem tudták, hogy nem az igazi eseményről van szó.

2014. márc. 28. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
álszertartás, ez baromi jó xD xD xD egyébként én is hallottam már ilyesmiről, de ezt akkora hülyeségnek tartom...
2014. márc. 28. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Pàrom külföldi, igy a hivatalos esküvö idekinn volt, a templomit Magyarorsztartjuk, ha meglesz még...:) én szép magyaros esküvöt akarok:D Ott az én csalàdom lesz jelen és a baràtaim.
2014. márc. 28. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Magyarorszàgon tartjuk*, bocsànat.....
2014. márc. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!