Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szervezzek 2 eskuvot, egyet kulfoldon es egyet itthon?
Mi is ugyanezen gondolkozunk.
Nekem az a tippem, hogy Magyarországon lesz a polgári, és külföldön pedig egy nagy összejövetelt tartunk a család többi tagjával. Nem tudom, hogy templomi lesz-e, csak akkor szerintem, ha nem kell jegyesoktatásra meg ilyesmire járni kint.
A párom édesapja meghalt, édesanyja nem vett részt az életében 8 hónapos kora óta, mert az apja nevelte. Az édesanyja számára nem több, mint egy távoli rokon. Így ezért lesz Magyarországon a polgári, mert az én szüleim élnek, az én családom nagyobb ilyen szempontból.
Illetve nem hiszem, hogy lehet tartani 2 helyen polgári esküvőt, az dupla esküvőnek számítana szerintem :)
A te párod melyik országból való?
Mi is így terveztük.
Magyarországon lenne a polgári + a templomi. A szertartásra jönnének a szüleim és a tanúm, aztán néhány hét múlva külföldön is tartanánk egy bulit a rokonaimnak, ahova a párom szülei + tanúja jönne el. (egy családot nem nagy összeg elszállásolni)
Nálunk van olyan lehetőség, hogy polgári szertartásnál nem kérünk rendes esküvőt, csak a házasságunk megerősítését (ezt szokták 25 éves évfordulókor is "kijátszani"). Kérdezz rá az anyakönyvvezetőnél vagy a templomban, hogy lehet-e ilyet csinálni, de szerintem van rá mód (Győzike is minden évben elvette a feleségét :) ) Szóval nálunk mindkét helyen lesz szertartás.
Remélem tudtam valamiben segíteni.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!