Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahol itthon érdekesebb öltönyöket kapni a wilvorstokon kívül? Jó szabó esetleg?
Pl ilyesmire gondolok. Szóval nem a megszokott unalmas, ballagási öltöny, max jobb anyagból, hanem valami más.
Szia
Én is szabónál csináltattam az öltönyt. Nagyon türelmes volt, én választottam ki milyen anyagokat használjon és mindent megkérdezett részletesen. Gallér állása hány belső zseb, milyen legyen a sarka(kerek vagy sarkos) stb..
Mindenképp megéri elmenni szabóhoz és elmondhatod neki ,hogy különlegeset akarsz, megmutathatod a képet is. A szabók szeretnek egyedit csinálni csak ugye nem sok igény van rá....
Szerintem 80-100ból simán kijön.
Ennél "érdekesebb" öltönyt soha ne vegyél: [link]
De most őszintén, melyik férfi néz ki jobban, az akit te linkeltél, vagy ő: [link]
Az öltöny nem egy őrült divatkellék, egy tradicionális darabbal is lehetsz stílusos, sőt, csak azzal igazán. Egyszerűen meg kell tanulni viselni, gondolom ha neked az öltönyről a ballagási jut eszedbe, még nem találkoztál igazán jó minőségű, jól szabott öltönnyel.
Érdekesebb öltöny lehet egy díszegyenruha is, az én férjemen az volt.
Egy jó szabó biztos megvalósítja bármilyen elképzelésed van, de lehet, hogy kevesebb néha tényleg több. És nehogy elvond a figyelmet a menyasszonyról! :-)
Ketteskét nem kommentálom, nem csak sima öltöny stílus létezik, azért, mert te be vagy gyepesedve, másnak tetszhet olyasmi is, ami nem hagyományos és unalmas.
A menyasszony ruhája titok, de állítólag az ilyesmi menni fog hozzá.
Egyenruhából elég a munkahelyen.
Bocskaihoz meg a menyasszonynak is magyaros ruha kellene, de azt elvetette. Meg őszintén, mióta a futballhuligán magyarok kisajátították maguknak a bocskaizást, nem úgy nézünk rá sajnos.
Húha utolsó, el tudnád kérlek küldeni a szabó elérhetőségét, ahol ti csináltattátok? Gondolom szépen sikerült, úgy tűnik elégedettek voltatok.
Nekem szabóval sajnos csak eggyel volt még dolgom, de amit produkált két hónap alatt, az úgy nézett ki, hogy inkább el sem hoztam, a nadrág szárai például közel sem voltak egyformák és megpróbálta rám kenni, hogy biztos én(?) tűztem meg méretvételnél rosszul a szárat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!