Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy fiúból miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúból miért akarnak koszorúslányt csinálni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Wtf? Ilyet se hallottam még... Nekem ez nagyon meredek. Ha frankón lányruhába öltöz(tet)ik, az valakinek a súlyos perverziója szerintem. Ha viszont a párt kíséri ugyanúgy, mint egy koszorúslány, de zakó-öltöny-nyakkendőben van, az tejlesen normál, és koszorúslegénynek hívják.
2014. márc. 22. 06:32
 12/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..

Nah negtaláltam, tényleg majdnem 2 éves kérdés

De rájöttem, hogy az egyik válaszadó említette, hogy tőle vetetk fiúnak vagy mi.. Nem pontosan emlékeztem..

De volt másik is, de azt nem fogom már megkeresni

2014. márc. 22. 08:38
 13/19 mustafa33 ***** válasza:
Kérdező, legalább annyit írnál magyarázatként, ha már enyit találgatnak a válaszolók, hogy BÚ.
2014. márc. 23. 04:04
 14/19 mustafa33 ***** válasza:
És kik akarnak? És a fiú mit szól hozzá? Simán hagyja hogy búzát csináljanak belőle? Vagy már az? Saját akarata nincs? vaghy kényszerítik? Vagy kamu a kérdés?
2014. márc. 23. 04:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos valamiért egy időre eltűnt a saját kérdésim közül, sajnos azért nem írtam.
2014. márc. 28. 18:42
 16/19 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok és nő. Székesfehérváron lakom és itt lesz esküvője a barátnőm testvérének (fiú). A menyasszony nagyon erősködik, hogy márpedig neki kell koszorúslány!

Amolyan későn érős típusú csaj, elmúlt 36 éves, és két évnyi együttélés után elhatározták, hogy egybekelnek. Annyira hibbant nőszemély, arra vetemedik, hogy egy 8 éves kisfiúból kislányt akar csinálni. Ez borzasztó! Én azt nem értem, miért akarja megszégyeníteni a kisfiút? Nem tudok róla, hogy kifejezetten szeretné.

2014. márc. 28. 18:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Mármint a fiú.
2014. márc. 28. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Úristen..

a gyerek szülei remélem nem hagyják

Nincs senki aki felébresztené?? :O

6.

2014. márc. 28. 19:27
 19/19 mustafa33 ***** válasza:
Tényleg hibbant. A gyerek a sajátja? vagy másé? bár mindegy, a sajátjával sem csinálhat bármit. Nioncs a környéken, vagy a rokonságban, vagy ismerősök között egyetlen lány??? És a vőlegény? Neki nem nincs véleménye? vagy nem szabad lennie?
2014. márc. 28. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!