Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kire mondod azt, hogy koszorús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire mondod azt, hogy koszorúslány?

Figyelt kérdés

Amin voltál esküvőn vagy a tieden mi volt a feladata? Mennyire látszott rajta, hogy ő koszorúslány (ruha, bevonulás, stb)? Mit vártál el tőle? Mindenre kíváncsi vagyok! Kérem aki ír az lehetőleg majd később is nézzen vissza, hogy ha még felmerül kérdés tudjon válaszolni! Köszönöm! :-)

Jaa még annyit kire mondanád azt hogy nem koszorúslány csak egy mezei segítő?

2014. márc. 3. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs bevonulás, akkor is lehet arra számítani, hogy előre ültetik a koszorúslányokat.

Egyébként meg elhiszem, hogy többre számítottál, de hidd el, nagy segítség a menyasszonynak, hogy egy olyan hétköznapi dolognál, mint WC, segítesz, mert nagy ruhában tényleg elég macerás.

2014. márc. 3. 20:50
 12/15 A kérdező kommentje:
:-/ egyre jobban elmegy a kedvem az egésztől. Tényleg csak vmi apróság lenne. Pl az egyik kommentelő említette a csokrot. Én már annak is nagyon örülnék. Csak vmi ami egy kicsit mutatná h nem szimpla vendégek vagyunk.
2014. márc. 3. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát Kérdező, szerintem az is nagy dolog, hogy felkértek és egyáltalán koszorúslány lehetsz, mégha alig lesz feladatod, az én barátnőim nem ilyen szerencsések:) Nálunk nem lesznek koszorús lányok, mert csak egy egyszerű templomi esküvőnk lesz (polgári kéttanúsan), lagzi nélkül, egy pici templomban, hivatásos fotós nélkül. A húgom fogja tartani a gyűrűpárnát, és ő, anyu, meg a 2 legjobb barátnőm fog segíteni az öltözésnél, hajnál, sminknél, de hozzá kell tennem, hogy itt is csak minimális feladatuk lesz, mert a nagy részét egyedül is meg tudom csinálni. Nem tudom, hogy amire te mész, az mekkora esküvő lesz, és mennyire állsz közel a menyasszonyhoz?
2014. márc. 4. 19:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagy lagzi lesz 160 fő körül. Tudom h nagy megtiszteltetés de hogy is mondjam h ne tűnjek idiótának. :-/ A lényeg h semmi nem fogja mutatni h koszorúslányok vagyunk csak sima mezei vendégek. 15 éve vagyunk barátnők, ráadásul ő nem akart komolyan nyitni a volegeny felé anno mert nem akarta tönkre tenni a barátságukat és én győzkodtem h próbálja meg mert nagyon rendes a srác. Sőt sztem neki nagyon nem számít ez a koszorúslány dolog mert másik barátnőnk mellett egy számára is kb vadidegen is az lesz. Nem a volegeny rokona. Csak azt hittem h majd vmi kis bevonulás vagy ilyesmi dolgunk lesz. :-(
2014. márc. 4. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem bevonulas attol meg lehet (bar nem egyforma ruhaknal nem valoszinu), de en rakerdeznek a helyedben. Elhiszem, hogy csalodtal, mert masra szamitottal, talan majd egy kovetkezo eskuvon.
2014. márc. 5. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!