Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre jó lesz nekem ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre jó lesz nekem ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Az a baj, hogy duci vagyok. 160cm és 75kg, de most próbálok változtatni. De inkább maradjunk ennél a paramétereknél.

2014. márc. 3. 08:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ruha azért lenne előnyös, mert lenge melltől lefele, és a dísz mell alatt eltereli a figyelmet a hasról, derékról. Viszont ha vastag karod van, akkor előnytelen lehet felül, mivel eléggé nyitott a vállrésze, ami pont hangsúlyoz, és odavonzza a tekintetet. Egyébként teljesen alkalt kérdése...én is voltam 75 kg felett valamivel, igaz én 165 cm vagyok, de 10 kg-ot simán le tudtam volna tagadni ha akarok. Mert egyenletesen oszlott el, és mivel előtte edzett voltam, így nem csak "tömény" zsír volt rajtam, hanem izom is valahol a háj alatt. :D Így volt a testemnek tartása, formája, még ha plusz kg is volt rajtam.
2014. márc. 3. 10:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Na gyorsan készítettem képet magamról, és hát még magam is lesokkolódtam a látványtól. :/

Tudom, borzasztó az alkatom. Agyaltam rajta, hogy ha ilyen ujjatlan ruha lesz akkor egy stólával nem lenne ez olyan rossz, vagy igen?

De tényleg várom a képeket, linkeket, ötleteket, hogy mi lenne nekem ideális. Köszönöm.

2014. márc. 3. 11:07
 13/17 A kérdező kommentje:

[link] Art_1393840808526_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

*a linket máshogy nem engedi, szóval a Pics Art egybe van csak trágárba veszi.

2014. márc. 3. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Próbálj fel egy ilyen szabású ruhát, mert igaz, hogy eléggé telt vagy, de arányosan. Lehet, hogy ebben nem feltünö, mert lábad nem vastag (csak a combod), tehát ami kilátszik, az nem vészes, a csipö-has-comb meg takarva van. Kérdés, hogy melltartó nélkül hogy áll a felsörész, mert ez alá nem vehetsz melltartót.

Szóval egy kisérletet megér, valahol próbálj fel egy ilyen ruhát és kérj meg valakit, hogy fényképetten le benne téged oldalról meg hátulról is.

2014. márc. 3. 11:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát :/ tényleg a melltartó gond...hát akkor más ruha után kell néznem, mert melltartót tuti veszek fel. Köszönöm a választ. :)
2014. márc. 3. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

Alma alkat vagy: azaz felül vagy telt, alul vékonyabb.

A ruha addig jó, hogy A-vonalú és mell alatt szabott, de ennyi, kifújt.

Az, hogy a válladat szabadon hagyja, egyáltalán nem előnyös neked, mert nincs szép vállvonalad. A melled is túl nagy ehhez a fajta félig pántnélküli kivágáshoz.

Inkább ilyen szabásút keress:

[link] - V nyak, ujjatlan, A-vonalú -> ez sokkal jobban állna!

2014. márc. 3. 11:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Oh ez egész jó tényleg. :) Köszönöm! :)
2014. márc. 3. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!