Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apumat meghívjam vajon az esküvömre?
az én apám egy skizofrén,depressziós,alkoholista és tönkretette a gyerekkoromat.Épp ezért akit ő is ismert annak nem mondtuk el hogy lesz esküvő őt meg meg sem hívtuk.Mert ha nem is csinált volna semmi balhét:
1. Marhára idegesített volna a jelenléte
2.csak rosszat adott az életben vagyis nem érdemelte meg azt,hogy ott legyen, az esküvőre csak azokat hívtam meg akiket szeretek
és mai napig nem bántam meg
Nekem is hasonló gondjaim voltak, én végül nem hívtam meg, és nem bántam meg. Igaz, mi az esküvőm előtt már jó ideje nem is beszéltünk, illetve ő is újranősült, anélkül, hogy szólt volna, és akkor még ráadásul beszélőviszonyban voltunk...
Illemből semmiképp sem hívd meg, utólag nagyon bánnád, és esküvője jobb esetben csak egyszer van az embernek, ne rossz emlék legyen!!
Valóban azt is figyelembe kell venni, hogy a meghívottakat sem fogja zavarni a jelenléte.
Amúgy ebben neked kell döntened, mert te ismered a legjobban őt és az egész társaságot. És ami a legfontosabb az saját érzéseidet. Nem volna kellemes, ha ezen a napon szomorú lennél akár az ottléte, vagy a hiánya miatt.
Bárhogyan döntesz, jól fogsz dönteni. A lényeg, hogy a te döntésed legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!