Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői meghívóhoz szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői meghívóhoz szeretnék tanácsot kérni, aki már tapasztaltabb segítene?

Figyelt kérdés

Egy egyszerűbb meghívót szeretnék készíteni itthon, nyomtatóval.

Milyen papírt érdemes venni amin szépen mutat és lehet is rá nyomtatni?

Illetve aki házilag készítette megérte -e csinálni vagy nem volt sokkal olcsóbb mintha megrendelném?

55 db meghívóra lesz szükségem!

Ami tetszik nekem ezen az oldalon van és a 2.

[link]

Köszönöm a válaszotokat!

2014. febr. 24. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi magunknak csináltuk, igaziból a boltiak nem tetszettek.

Sokkal olcsóbbra jött ki, mintha rendeltük volna, de nekünk egy nagyon egyszerű meghívónk volt. Inkább a színekkel variáltunk.

Kétféle papírt használtunk az egyik amire nyomtatva lett az egy sima nyomtatógépbe való A4-es papír volt élénknarancssárga színben.

A másik pedig egy újlenyomatmentes pink vastag karton. Erre nem lehetett volna nyomtatni.

A férjem építészmérnök és mivel sokat makettezett a suliban eszközöket (ragasztó, szike, margóvágó, üveglap) nem kellett vennünk.

2014. febr. 24. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi is magunk készítettük a meghívókat, mert csak 20-25 darabot kellett, és azt hittük olcsóbban kijön. Hát nem. :) Pedig egy egyszerűbb, de elegáns meghívót készítettünk (csokibarna/vanília), sima színes kartonból+pausz papír+szalag. Nem bánjuk így utólag, nagy élmény volt elkészíteni,de nekünk drágábbra jött ki.
2014. febr. 24. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is magam készíteném, akkor is ha kicsit drágábbra jön ki!
2014. febr. 24. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Vastagabb papírt nem érdemes venni mert nem tudsz majd rá nyomtatni. Mi rendeltük, kicsi esküvőnk volt, 33an voltunk és úgy voltunk vele hogy arra inkább szánunk pénzt, és gyönyörű, különleges meghívóink voltak. 9000 forintot fizettem a 35 dbért. Nem bántam meg mert ilyet házilag nem lehet csinálni.
2014. febr. 24. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Először mi is magunk szerettük volna készíteni. Úgy terveztük,h lesz 1 vastagabb hátlap amire szalaggal rögzítünk egy előlapot, ez mintás pausz papír lett volna. De végül letettünk róla, mert kevés időnk maradt, alig találtunk nekünk tetsző pauszpapírt (ráadásul elég drága), nem tudtuk volna szépen vágni. Szóval túl nagy macera lett volna nekünk, így,h a végére kevés volt az idő. Tehát rendeltünk, 35 db-ot, postaköltséggel volt 12 ezer. Úgy számoltuk,h max. 1-2 ezerrel lett volna olcsóbb a saját gyártású.
2014. febr. 24. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk vagy 60 db kellett! A boltiak iszonyat drágák voltak! Vettünk kartonpapírt szép színeset aminek a másik oldala enyhén erezett bőrhatású volt és az 1000 éves nyomtatónkkal tökéletesen tudtunk rá nyomtatni szépen összeállított szöveget! Aztán valami mintás cikk cakk ollóval körbevágtuk ami volt valami ismerősnek de a boltban is max 500ft és kész is! Szépen összehajtottuk meg borítékot is olyat veszel amilyet akarsz és csókolom! Előtte kipróbáltuk a papírokat meg szöveget nyomtattunk sima papírra hogy pontosan hogy is néz ki az egész! Meg a boltban is csak először vagy 5 kartonpapírt vettünk meg úgyis ott jártunk el naponta! Amúgy meg a legegyszerűbb is tökéletesen megteszi! Úgysem azt fogod nézegetni meg a meghívottak pláne nem! Bedobják a szekrénybe és többet elő sem veszik! Én sem láttam a miénket esküvőnk óta de megvagyok nélküle! Az esküvő amúgy is egy hatalmas pénzlehúzás! Mire kijön a végösszeg a szemed igencsak kikerekedik majd! Ha jól emlékszem olyan 8-10ezer forintot spóroltunk vele! Ja és az ültetőkártyákat is ebből a papírból nyomtattuk! Inkább másra tegyétek a pénzt! Közös lakás bútorok stb
2014. febr. 24. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Amit belinkeltel nagyon szep, de nem tudod otthon megcsinalni. Kulon vagogep kell ehhez es domborito. Viszont nem dragabb. Ha megveszed a megfelelo minosegu papirt es nyomtatsz, tobbe fog kerulni. Hidd el, tudom :)
2014. febr. 24. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:

szuper-meghivo.hu

innen rendeltük,50 db nyomtatással szállítással együtt volt hatezer-párszáz,ennyiért nem éri meg mászkálni a papírért stb...én is belefogtam

persze vannak itt is drágábbak is,olcsóbb is

Mire mindent megveszel és utána jársz + az időd...

igaz egyedi lesz...

2014. febr. 25. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
En most rendeltem ugyen ezt a meghivot par hete 24 db ot es kb 16. 000 ft ra jott ki minden koltseggel. Gyonyoruek. Nagyon elegedett vagyok vele. En semi fele keppen nem probalkoznek otthonival. Egyszerubb is es tenyleg nagyon szepek.
2014. febr. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!