Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol az eskuvoi ruharol?
Tetszik nektek? Jelenleg nem vagyok hozza eleg csinos... sot... Viszont mire esedekes lenne az eskuvo ujra a regi lennek. 4 honapja szultem +20 kilogram folosleg van rajtam. Alapjaraton 45-50 kg vagyok es 160 centi. Szerintetek illene egy ilyen alacsony lanyhoz ez a ruha?
Mivel mar van egy gyerekem nem szeretnek hercegnos, habos babos ruhat. Nem is lesz hatalmas lagzik.
Tudnatok linkelni, hogy szerintetek milyen ekszer dukalna hozza? Es frizura? (En legszivesebben egy egyszeruen picit feltuzott vasalt hajat szeretnek)
Ez a csokor tetszik nektek? illene a ruhahoz?
A ruha
Nekem nem stílusom, emiatt nem választottam volna;-)
De nagyon szép, amúgy tetszik, viszont ez a kép alapján nem lehet eldönteni, hogy amit kapsz az minőségi-e...
Sajnos ilyen ez a rendeléses dolog./ viszont ha ezt a ruhát kapod, vagy csak innen linkelted..akkor nem szóltam/
A csokor
Önmagában nagyon szép,, de ehhez a ruhához nem illik, hatalmas...
A liliommal és rózsával nincs baj, de egy sokkal kisebbet köttetnék...
Igaz ez kerek:
Ez kisebb
Szerencsére a virág nem adott, úgyhogy mutatsz egy csokrot, és elmondod a valtoztatásokat, simán megcsinálják:)
Én a tieden annyit változtatnék, hogy kb akkkora legyen, mint az általam 2. -Nak linkelt...
Plusz arra majd figyelj, hogy a porzóit vágják ki, mert megfogja a ruhát!!!!
De ezcsak a személyes elemény, bá ezt kérdezted;-)
A ruha nagyon szép, elegáns és visszafogott. :)
A csokor az nekem nem igazán jön be, de ízlések és pofonok. :)
Sok boldogságot!!
Nagyon szép a ruha. A magasságoddal nincs baj, 10 centis magassarkú és úgy mutatsz benne, mint a modell a képen. A baj inkább a felesleggel van. Ha hozzáadsz egy pántot a ruhára, akkor mondjuk felesleggel is ideális, csak a pánt nélküli alapvetően nem. De a ruha anyaga és szabása duciknak is jó lenne, egy ilyen alakú pánttal kiegészítve:
Egyébként remélem nem innét szeretnéd megrendeli a ruhát, hanem az eredetire gondoltál.
Ha tudsz, próbálj fel hasonló szabású ruhát egy szalonban (nem kell ott megmondanod,h miért). Vidd el a képet, és akkor meglátod,h hogy mutat. Anno én is próbáltam egy hasonló stílusú ruhát, a modellen gyönyörű és romantikus volt, de rajtam úgy állt, mint egy álomszép hálóing - 165 cm és 60 kg voltam. Nekem is az az érzésem,h egy magasabb nőnek állnak jól ezek a ruhák. Egyébként az én ruhám sem volt habos, de a fűzős felső, kissé A vonalú alsó rész nagyon sokat nyújtott az alakomon, 100szor jobban állt. Azóta is sajnálom azt az első ruhát, de ez van :(
Mindenképpen a próbát javaslom mielőtt kiadod rá a pénzt,h legalább azt lásd, melyik fazon áll Neked jól!
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!