Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kotelezo vagy ajanlott a fatyol viselese vagy nem gaz ha en nem igazan szeretnek olyat? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
#fátyol #eskuvoi kiegeszitok
2014. febr. 16. 21:30
1/13 anonim válasza:
Sztem csak templomin ajánlott.Nekem mondjuk nem lesz.
2/13 anonim válasza:
nem kötelező, ha nem szeretnél, csak a templomban ne legyen szabadon a vállad
3/13 A kérdező kommentje:
A templomi szabadonhagyott vallrol azt hallottam, hogy papja valogatja hogy szol e erte vagy sem. majd megkerdezem az enyem eleg mdern. Fent van facebook -on.
2014. febr. 16. 21:38
4/13 anonim válasza:
Igen a vallra vigyazzunk m nem illik, de egy kis vekony bolerot elbirsz a templomba. Majd utanna ledobod. A fatyol nem kotelezo en se akartam de aztan megis lett....es nem bantam meg
5/13 anonim válasza:
Ha van kedved próbálj fel egyet ruhádhoz, még az is lehet, hogy tetszeni fog. Én sose akartam fátyolt, de a boleró olyan rémes volt a ruhámhoz, hogy felpróbáltam egy fátylat is, és teljesen beleszerettem, szóval szerintem ne zárkózz el semmitől, próbálj fel mindent, és azt vegyél fel, ami igazán tetszik, nem kell semmiféle elváráshoz alkalmazkodnod.
6/13 anonim válasza:
Én baromira álszentnek találom, a mai világban a fátyolos menyasszonyt. Nekem biztos, hogy nem lesz.
7/13 A kérdező kommentje:
egy csipke bolero is eleg? vagy mindenkeppen takarjon? mondjuk a ruha szaten csipke diszekkel nme tudom mi fog hozza menni, de akkor meg sem kerdezem a papot cask bekeszulok a boleroval.
2014. febr. 16. 21:46
8/13 anonim válasza:
max akkor álszent, ha az arca elé hajtja a fátylat, de gondolom te is csak álszentkedést kiabálsz, a pontos hagyományokról meg fingod nincsen
9/13 anonim válasza:
jó a csipke is, csak ne legyen fedetlen!
10/13 anonim válasza:
nekem is csipke boleróm is, ami nem is fedi majd teljesen a vállam. :)
de emellett lesz fátylam is, de azt hiszem, az csak az esküvő idejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!