Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kotelezo vagy ajanlott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kotelezo vagy ajanlott a fatyol viselese vagy nem gaz ha en nem igazan szeretnek olyat? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

#fátyol #eskuvoi kiegeszitok
2014. febr. 16. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Sztem csak templomin ajánlott.Nekem mondjuk nem lesz.
2014. febr. 16. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
nem kötelező, ha nem szeretnél, csak a templomban ne legyen szabadon a vállad
2014. febr. 16. 21:34
 3/13 A kérdező kommentje:
A templomi szabadonhagyott vallrol azt hallottam, hogy papja valogatja hogy szol e erte vagy sem. majd megkerdezem az enyem eleg mdern. Fent van facebook -on.
2014. febr. 16. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Igen a vallra vigyazzunk m nem illik, de egy kis vekony bolerot elbirsz a templomba. Majd utanna ledobod. A fatyol nem kotelezo en se akartam de aztan megis lett....es nem bantam meg
2014. febr. 16. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha van kedved próbálj fel egyet ruhádhoz, még az is lehet, hogy tetszeni fog. Én sose akartam fátyolt, de a boleró olyan rémes volt a ruhámhoz, hogy felpróbáltam egy fátylat is, és teljesen beleszerettem, szóval szerintem ne zárkózz el semmitől, próbálj fel mindent, és azt vegyél fel, ami igazán tetszik, nem kell semmiféle elváráshoz alkalmazkodnod.
2014. febr. 16. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
Én baromira álszentnek találom, a mai világban a fátyolos menyasszonyt. Nekem biztos, hogy nem lesz.
2014. febr. 16. 21:45
 7/13 A kérdező kommentje:
egy csipke bolero is eleg? vagy mindenkeppen takarjon? mondjuk a ruha szaten csipke diszekkel nme tudom mi fog hozza menni, de akkor meg sem kerdezem a papot cask bekeszulok a boleroval.
2014. febr. 16. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
max akkor álszent, ha az arca elé hajtja a fátylat, de gondolom te is csak álszentkedést kiabálsz, a pontos hagyományokról meg fingod nincsen
2014. febr. 16. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
jó a csipke is, csak ne legyen fedetlen!
2014. febr. 16. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

nekem is csipke boleróm is, ami nem is fedi majd teljesen a vállam. :)

de emellett lesz fátylam is, de azt hiszem, az csak az esküvő idejéig.

2014. febr. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!