Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a velemenyetek errol az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol az eskuvoi ruharol?

Figyelt kérdés

[link]

Tetszik nektek? Jelenleg nem vagyok hozza eleg csinos... sot... Viszont mire esedekes lenne az eskuvo ujra a regi lennek. 4 honapja szultem +20 kilogram folosleg van rajtam. Alapjaraton 45-50 kg vagyok es 160 centi. Szerintetek illene egy ilyen alacsony lanyhoz ez a ruha?

Mivel mar van egy gyerekem nem szeretnek hercegnos, habos babos ruhat. Nem is lesz hatalmas lagzik.

Tudnatok linkelni, hogy szerintetek milyen ekszer dukalna hozza? Es frizura? (En legszivesebben egy egyszeruen picit feltuzott vasalt hajat szeretnek)

Ez a csokor tetszik nektek? illene a ruhahoz?

[link]

2014. febr. 24. 05:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Csodàs a ruha és a csokor is!Biztos szép leszel benne! A fogyòkùràt meg ne drasztikusan mert ha szoptatsz elapad a tejed!Nem kell ùjra csont sovànynak lenned!Sokkal jobb ha van mit fogni... A hajat ehez a ruhàhoz félig feltűzve tudnàm elképzelni egyhén betakva viràgos csattokkal a feltűzésnèl.
2014. febr. 24. 05:57
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

Nekem is van gyerekem ,esküvő kicsi lesz szintén ,de az esküvői ruhához ragaszkodom . Szép az általad választott ruha ,a csokor gyönyörű (!) illene is hozzá .. de szerintem ez inkább magas sudár nőkön mutat .

Ezek is szépek szerintem : - [link] , - [link] ,- [link]

2014. febr. 24. 05:58
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
A ruha szep, de ha alacsony vagy nem kellene ilyen óriási csokor. Inkabb valami kisebb, finomabb. Pl ilyen: [link]
2014. febr. 24. 06:19
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
A csokor nagyon amerikánus. Biztos kínaiul is beszél. A ruhához is valami szerényebb illene.
2014. febr. 24. 06:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok ünneprontó lenni: az eredeti ruha nagyon szép, de amit küldenek, (nézd meg jól a képen) azért nem úgy néz ki. Szerintem magasabb nőnek jobban állna. A csokor meg nem lenne rossz élő (!) virágból, de ehhez is alacsony vagy. Érdemes lenne a virágossal megbeszélni, hogy milyen ruhád lesz, lásson téged is és utána ajánljon csokorformát. Én is így csináltam, én nem vagyok alacsony, de sovány se.
2014. febr. 24. 07:38
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem lehet valami minosegi darab. Es magas vekony lanynak allna jol.
2014. febr. 24. 08:10
 7/16 anonim ***** válasza:
44%

Szia! A te magasságodhoz egy térdig érő ruha jobban illene, kis csokorral, természetesen kötelező a magas sarkú cipő. A hajad szerintem hagyhatod teljesen leengedve, természetes hatást keltve, bár ebben sokat számit az arcforma is, illetve a hajhosszúság.

Az ékszert a ruha anyaga, mintázata és a felsőrész szabása határozza meg. Ehhez a ruhához, amit linkeltél ezüstöt vagy fehéraranyat tudnék elképzelni. Midenképpen vékonyat, kevés kővel (Swarovski vagy cirkónia), a lánnak hosszúnak kellene lenni, a karkötőnek vékonynak és kevés (vagy semennyi) kővel. A fülbevaló nyilván a frizura befolyásolja, illetve az arcforma. Most viszont erről a ruháról írtam, ami szerintem a magasságodhoz abszolút baklövés lenne.

2014. febr. 24. 08:54
 8/16 anonim ***** válasza:
42%

Ez a ruha elsösorban VÉKONY nöre illik, másodszor legalább is középmagasra - 20 kg túlsúllyal, alacsony nöként szerintem nem elönyös.

Ezen kivül ha szoptatsz, akkor ez a mellmegoldás nem valószínü, hogy szép lenne, nem hiszem, hogy elég tartása lenne a mellednek ehhez.

2014. febr. 24. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:

A ruha nagyon szép, és szerintem jól is állna, mert ha alacsony vagy, akkor a hosszú, A vonalú ruha nyújt.

Viszont ez a csokor nem illik hozzá, túl nagy, inkább valami kicsi gömbcsokor passzolna hozzá.

Haj: Szerintem egy laza, akár hullámos és félig feltűzött haj illene hozzá.

2014. febr. 24. 09:31
 10/16 anonim ***** válasza:
A ruha nagyon szép, a csokor is, de a csokor szerintem hatalmas, én biztos kisebbet csináltatnék.
2014. febr. 24. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!