Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen állapotban van az évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen állapotban van az évek óta hordott köves gyürü?

Figyelt kérdés
Az eljegyzési gyürüm fehérarany kövel, és olyan esküvöi gyürüt szeretnék ami fehérarany, körbe kövecskék vannak - [link]
2014. febr. 19. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
A cirkónia hamar fényét veszti, kopik. 1-2 év alatt nagyon csúnya. Nem értem, ha nincs pénzetek természetes kőre (ez alatt nem csak a gyémántot értem, van rengeteg más olcsóbb, de értékálló keménységű színtelen drágakő még), akkor minek kell 100 műanyagvacakkal kirakott gyűrűt venni helyette? Annyi ízlésesebb megoldás van ezeknél...
2014. febr. 19. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
A cirkónia miért menne tönkre? Nekem van több cirkónia-köves gyürüm, és van amelyiket már 10 12 éve hordom, és esze ágában sincs megkopni.
2014. febr. 19. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt mindig lehordják a kérdezőt, hihetetlen....

Én megkérdeznék egy ékszerészt. Mit ajánl(?). Akár többet is, nehogy rám akarja sózni a sz.rt.

2014. febr. 19. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

1. Nagyon hasznos volt köszönjük!!! Én meg azt nem értem, hogy a kérdésre miért nem lehet válaszolni? Minek foglalod a helyet, ha van értelmesebb válaszoló is!!!!

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Az enyém jó állapotban van, bár az enyémben csak 1 kő van. Semmi baja nincs szerencsére és cirkónia.

2014. febr. 19. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nincs pénzünk, senki nem mondta, hogy cirkonia köves, és a képet is csak illusztáriónak szántam, hogy kb valami hasonlót szeretnénk..
2014. febr. 19. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy feher arany korbe koves gyuru ara gyemantnal kb. 3 milliotol a csillagos eg ami a gyemant minosegetol fugg.

Cirkonia ko hetkoznapi gyurube valo es nem eljegyzesi es jegy gyurube,a ko minosege a szandek tartossagara utal, arrol nem beszelve h a cirkonia kopik es elszinezodik kb 2 ev utan hiaba keresed a kifogast h ha leveszed furdeshez mosogatashoz stb....

Ha nincs penz ( mer az atlagnak nincs ) 3 millios gyurure akkor inkabb add lejjebb az igenyed a kovek szama irant de legalabb legyen gyemant a ko ami orok

2014. febr. 23. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!