Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek már volt esküvője: milyen gyorsan telt el az idő a várakozással?
Figyelt kérdés
Az esküvő előtt 10 hónappal már mindent leszerveztem, már csak a pontosítások maradtak vissza nyárra. Már alig várom, h eljöjjön a lagzi, de még vissza van 7 hónap.2014. febr. 18. 13:23
12/17 A kérdező kommentje:
:D:D:D néztem is
2014. febr. 18. 15:06
13/17 anonim válasza:
8 év után döntöttünk, úgy, hogy összeházasodunk. Külföldön élünk és otthon akartunk esküdni. Mikor elkezdtük szervezni, az se volt biztos, hogy összejön, így elég nehéz volt a várakozás. Mindent készre leszerveztem 2000km távolságból anyósom segítségével. Elég nehéz fodrászt szervezni a nagy napra, ha azt se tudod, hogy melyik nap esküdsz...a násznépről már nem is beszélve:D 2 hétre mentünk haza, mindenkinek azt mondtuk, ha lesz esküvő és lagzi, abban a 2 hétben lesz. Igazából lányom születésnapja is abban a két hétben van, így megszerveztünk egy családi ebédet egy étteremben, ha már nem jönne össze az esküvő, akkor legalább egy jó nagy szülinapi buli lesz. (Van egy lehetőség külföldön élő magyar állampolgároknak megházasodni gyorsított eljárásban) Hatalmas nagy csoda történt, a lányom szülinapján volt szabad hely, így aznap esküdtünk(3. szülinap), de majd 7 hónapig rágtuk a körmünket, hogy ugyan összejön e:D Hazaértünk és másnap első dolgunk volt időpontot kérni. Aznap tudtuk meg, hogy összejön a dolog. Szóval nehezen telt az idő:D
14/17 anonim válasza:
A 7 hónap pontosan 7 hónap alatt fog eltelni. Én sem értem, mire ez a felhajtás. a) Az esküvő a fontos vagy az, hogy együtt vagytok? b) Miért nem raktátok korábbra az esküvőt, ha ilyen türelmetlen vagy?
15/17 A kérdező kommentje:
Mondd, Te nem tudsz olvasni? Ha nem olvastad el az előzményeket, akkor ne írogass ilyeneket. Azért vagyok türelmetlen, mert VÁROM már, hogy lássam egyben az egészet, és nem azért, mert picsogó rózsaszínködötlátó menyasszony vagyok, aki mindenáron házasodni akar.
2014. febr. 19. 11:13
16/17 anonim válasza:
Én két dolgot javasolnék neked, persze csak ha egyetértesz. Az egyik, hogy nagyon örülj, hisz tudod, hogy nem csak a végállomás számít, hanem maga az utazás is(persze átvitt értelemben). Örülj, hogy közeledik a nap, minden egyes nappal közelebb leszel hozzá, tervezgess, álmodozz, most ez a dolgod! Örülj, hogy hamar megszerveztétek, nem kell emiatt sem idegeskedned, csak a boldog várakozás marad, ami nagyon édes. Akik meg le akarnak itt hurrogni, azokat csókoltatom, mert általában a varjúk szoktak károgni (már bocs). A másik pedig, hogy vezess naplót, amibe beleírod a készülődés izgalmait. Tudod, én mit csinálok?Nekem nyáron volt az esküvőm, de időbe tellett, hogy utána lenyugodjak és felfogjam, hogy nem kell többet szervezkedni. A készülődés izgalma nem akart elmúlni, ezért elkezdtem megírni az esküvőnk történetét számítógépen! Olyan kb. 100 oldalas könyv lesz belőle, ahol külön fejezet szól a lánykérésről, a ruháról, stb. Így kiadom magamból a felgyülemtett izgalmakat és a férjem születésnapjára beköttetem a művet, és eltesszük emlékbe. Akármilyen csöpögős is, engem boldoggá tesz határtalanul, és aki majd le akar szólni, előre üzenem: nem érdekel senki véleménye erről!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez nagyon aranyos!!! :)
és nagyon jó ötlet is! :)
2014. febr. 24. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!