Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek már volt esküvője: milyen gyorsan telt el az idő a várakozással?
Utólag meg sajnálni fogod, hogy ilyen hamar eltelt az idő, legalábbis nálam ez volt :)
Természetesen nem lila ködről van szó, hanem boldog várakozásról, ha neked ez fáj, nem tudom hányadik válaszoló, akkor komolyan unatkozhatsz...
Én is élem az életem, dolgozom, de ahogy írtad, 3., boldog várakozás. :)
Ápr-májusban vizsgáim lesznek, úgyhogy az idő tájt nem fogok unatkozni. Azért vagyok izgatott, mert már szeretném látni egyben az egészet, amit megszerveztem :)
7 hónap alatt fog eltelni..
igazából 10 hónappal az esküvő előtt még azt sem tudtam, hogy házasodni fogoka közeljövőben
volt 5 hónapom leszervezni. ami nem lett volna olyan szűkös az idő, ha nem mentünk volna el mindenkihez személyesen átadni a meghívót.. nagyon jó volt.
nem volt időm várakozni:D
viszont nekünk történtek érdekes dolgok az utolsó pillanataban is..
2 hónappal az esküvő előtt a helyszín tulajdonosa volt amit meg akart vétózni (saját bor bevitele, mert a hely borászat is volt egyben) közben erről a szerződésben semmi nem volt, hiszen helyszínt béreltünk, nem szolgáltatást..
aztán 21 héttel az esküvő előtt a cukrásszal akadtak gondok, mégsem vállalták, rotavírus...előre láthatatlan gond...de szereztek mást ugyanolyan áron ugyanolyan minőségben..
tehát ne dőlj hátra h minden kész:) mindig akkor jön a megepetés...:D
viszont én képtelen lettem volna mindent ennyivel hamarabb megcsinálni...mikor kezdted?
:)
Októberben kezdtem a szervezést, nem akartam ilyen hamar, csak utánanéztem ennek-annak, hogy mikor is kéne, pl. kérdeztem a vőfélyt, fotóst, és kiderült, h már le vannak foglalva, úgyhogy az első időpont, ami szabad volt (már sajnos nem nyáron), lefoglaltam. Így kezdődött, mindent lezavartam 3 hónap alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!