Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 ezerért lehet valahol viszonylag normális
menyasszonyi ruhát kölcsönözni Pesten?
Figyelt kérdés
Aki ennyiért kölcsönzött, annak hol sikerült ez? A viszonylag normális azt jelenti, hogy nem a legújabb divat szerinti, de nem is 20 éves:) Szalagavatós ruhákat odaadják esküvőre? Olyan helyek is érdekelnek, ahol márciusban kiárusítás van (tudom, hogy a legtöbb helyen ez január-ferbruár, de március előtt sajnos nem tudkk menni). Vaterán nem találtam olyan Pesten eladót, ami tetszene. A válaszokat előre is köszönöm.
(U.i.: csak én sokallom a mostani árakat, és költenék inkább a nászútra és a közös életkezdésre?)
11-es rendben, nem tudtam, hogy nem láttad a ruhákat. :) Csak ránéztem az oldalra és azokért én nem adnék ki egy ft-ot sem, nem hogy 25 ezret. :)
2014. febr. 14. 11:46
14/21 anonim válasza:
9-essel egyetértek
20-30-ért gyönyörű alkalmi ruhát kapsz akár fehérben, ami alkalmas menyasszonynak is
sok boldogságot
2014. febr. 14. 11:46
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és a tippeket is!
2014. febr. 14. 12:02
16/21 anonim válasza:
Ennyiért varrathatsz egy egyszerűbb ruhát.
2014. febr. 14. 16:50
17/21 anonim válasza:
a 12es ruhái nagyon tetszenek, közel áll hozzám ez a stílus, utálom a habos, flancos ruhákat :) a kevesebb néha több :)
köszi a tippet :)
kérdező: ha szolidabb esküvőt terveztek, akkor nagyon illenek hozzá azok a ruhák, mert szerintem kicsit visszás amikor a 20 fős "lagzin" olyan "költeményekbe" bújnak az arák amik a 100 fősön is túlzás lenne :)
2014. febr. 14. 17:38
18/21 anonim válasza:
Szia! én nem kölcsönöztem, hanem megvettem, 26 ezer ft volt, szállítás ingyenes. Kínából jött a ruha, 3 nap alatt itt volt. féltem hogy kínából mégis csak milyen minőség lesz, de teljesen szép, és jó a ruha.Meg vagyok vele elégedve! annyi van még, hogy el kell vitetnem még szépen ki vasaltatni,mert ugye a szállításhoz elég kicsire összepréselték :)
2014. febr. 14. 19:42
19/21 anonim válasza:
Facebookon csatlakozz a menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és koktél ruhák olcsón nevű csoporthoz és nézz körül. A minőséget nem tudom milyen.
2014. febr. 15. 08:16
20/21 A kérdező kommentje:
Megvan a ruhám, csak hogy befejezzem a kérdést:) A kétkedőknek írom, hogy 30e ft-ért VETTEM Pesten (+10 ezerért abroncs+ékszerek+fátyol+harisnyakötő, cipő és boleró már volt). Gyönyörű a ruha, 8 másik közül választottam, amik szintén nagyon szépek voltak, minőségi anyagból, és mind 30e. Én A-vonalú ruhákat próbáltam, közepes mennyiségű díszítéssel, tehát nem szimpla, díszítés nélküli ruhák voltak. Sok másik szépet is láttam, a hölgy jófej volt, bátran ajánlom bárkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!